LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashians kryptiska kärleksavslöjande – efter uppbrottet

27 jun, 2019 
Khloé Kardashians kryptiska kärleksavslöjande – efter uppbrottet från Tristan Thompson
Khloé Kardashian bjuder på en kärlekshint i ett inlägg på Instagram och följarnas reaktioner väller in kommentarsfältet. ”Bli inte kär igen”, skriver en.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Khloé Kardashian, 34, har haft ett tungt år bakom sig. I början av året skedde ännu en otrohetsskandal då pojkvännen Tristan Thompson återigen gått bakom hennes rygg. Otroheten fångades på bild, vilken visar att han kysst familjens nära vän, och den yngsta systern Kylie Jenners, 21, bästa vän, Jordyn Woods, 21.

Händelsen som varit väldigt uppmärksammad blev droppen för Khloé Kardashian, som en gång för alla valde att lämna Tristan. Sedan dess har tv-stjärnan varit singel, men nu börjar fansen undra: har hon träffat någon ny?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tv-stjärnan har nämligen lagt ut en bild med kryptiska ord om kärleken på sin Instagram – och följarna kan inte låta bli att fråga vad hon menar.

Kommentarerna väller in från fansen

Till den rosa bilden som har texten ”Visa män säger att det bara är dårar som rusar in” har Khloé skrivit ”Men jag kan inte hjälpa att jag blivit kär i dig”. Kärlekshinten missade inte följarna, utan kommentarsfältet är fyllt med frågor och kommentarer om vad hon menar.

Annons

”Så vännen, du säger att du var en dåre som rusade in i ett förhållande med en man som precis hade lämnat sin gravida flickvän för att starta ett förhållande med dig? ”, kommenterar en.

”Tjejen.. Bli inte kär igen just nu, du behöver en minut för dig själv först tror jag”, skriver en annan.

”Oh, jag hoppas att du menar att du håller på att bli kär i dig själv”.

”Hoppas hon menar Lamar (Khloes ex-man, reds. anm). Det enda förhållandet som är värt att kämpa för är det med din man”.

”Om hon går tillbaka till Tristan vet jag inte vad jag gör”.

”Betyder detta att du träffar någon ny? Det borde du tjejen”, skriver en annan.

Khloé Kardashian har inte svarat på någon av kommentarerna på hennes Instagram.

FOTO: TT

Annons