LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloés ärliga ord om besvikelsen efter Trues födsel

04 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Khloé Kardashians besvikelse efter dottern
Khloé Kardashian älskar sin dotter True. Men en dotter var egentligen inte vad Khloé ville ha. Nu öppnar hon upp.
Annons

Mitt i otrohetsdramat med basketspelaren Tristan Thompson, 27, i våras födde Khloé Kardashian, 34, deras dotter True. Bara dagar innan förlossningen hade Tristans otrohet kommit upp till ytan och trots att hans otrohet flera gånger fångats på bild lade Khloé locket på och fortsatte spela på det perfekta familjelivet.

Tre månader har nu gått och Khloé har förlåtit Tristan för det han gjort. Numera lever paret ihop i Los Angeles tillsammans med True – dottern som de älskar högt.

Men vad många inte vet är att Khloé egentligen ville ha en son. På Twitter öppnar hon upp om att hon till en början blev besviken när hon fick reda på att hon väntade en flicka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag ville verkligen ha en pojke för att Mason (systern Kourtney Kardashians son reds. anm) och jag är så nära varandra. Jag älskar vårt starka band”, skrev Khloé på Twitter i lördags.

Nyligen berättade Khloé i ett avsnitt av Familjen Kardashians om chocken hon fick när hon fick beskedet om att det låg en flicka i magen.

Annons

– Alla sa till mig att jag skulle känna om det var en flicka eller pojke och jag var säker på att det skulle vara en pojke. Det blev en chock när det visade sig vara tvärtom, säger hon i programmet.

På Twitter berättar Khloé att hon var absolut säker på att hon ville ha en pojke. Men i efterhand skulle hon inte kunna önska något annat barn än True.

”Jag kände mig så säker på att jag ville ha en pojke, men gud välsignade mig med min älskade True. Och nu vet jag inte ens vad jag skulle göra med en pojke. True har gjort mig snällare och mer försiktig. Gud ger dig vad du behöver”, skriver hon och tillägger:

”Hon är min BFF 4 life”.

Foto: IBL

Annons