TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashian väntar sitt första barn

22 jan, 2017 
Johnny Axelsson
Khloé Kardashian sägs vara gravid och lycklig att äntligen få bli mamma.
Annons

En källa till Life & Style magazine berättar att realitystjärnan Khloé Kardashian, 32, väntar sitt första barn efter år av försök. Hennes kärlek är Tristan Thompson, 25, spelandes i NBA-laget Cleveland Cavaliers.

– Hon har enbart berättat för familjen än så länge eftersom hon inte är så långt gången ännu. Khloé vill vänta tills den första trimestern passerat innan hon går ut offentligt. Hon är överlycklig över att vara gravid, berättar  källan.

Khloe Kardashian & Tristan Thompson Grab Lunch In Miami

Hollywood Life skriver att Tristan blev pappa så sent som i december med ex-flickvännen Jordan Craig, 25. De fick en son som fått namnet Prince. Men detta ska inte påverka Khloés graviditet något. Hon är överlycklig över detta och Tristan sägs inte ha några problem alls med detta och gör allt han kan för att göra sin flickvän lyckligaste tjejen i världen.

Khloé sägs redan ha flera namn till den kommande bebisen. Enligt Hollywood Life kan hon tänka sig Ruby eller Chanel för en tjej och Bentley om det blir en pojke.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons