Artikeln innehåller reklamlänkar

Khloé Kardashian avslöjar Trues första ord: ”Kan inte fatta”

Khloé Kardashian om dottern True Thompsons första ord

Khloé Kardashians dotter True är bara sju månader gammal och har redan börjat prata. Nu avslöjar Khloé vilket ord som blev dotterns första.

Det har nu gått sju månader sedan Khloé Kardashian, 34, blev mamma till sin dotter True, som hon har ihop med pojkvännen och basketproffset Tristan Thompson, 27. True utvecklas hela tiden och lär sig nya saker varje dag. På Khloé Kardashians egna hemsida skriver Familjen Kardashian-stjärnan att hon är chockad över att tiden gått så fort.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Jag kan inte fatta att min bebis är sju månader gammal! True har nu tre tänder och kommer börja krypa vilken sekund som helst. Hon ler konstant, men jag kan fortfarande inte få min henne att skratta om jag inte kittlar henne. Kanske är jag inte rolig nog, haha”, skriver Khloé Kardashian.

Men den största utvecklingen True har gjort på sistone är att hon har börjat prata. Sju månader gammal har hon sagt sitt första ord, berättar Khloé Kardashian.

”Hon har också sagt ”pappa”, men jag tror att hon menar ”mamma”, skriver hon följt av en blinkande smiley.

Khloé och Tristan välkomnade lilla True till världen den 12 april i år. Sedan dess har Khloé inte hållit tillbaka på bilderna av dottern på hennes sociala kanaler. På Instagram är den lilla sötnosen med på var och varannan bild, och fansen fullkomligt älskar när Khloé lägger upp nya bilder på True.

Under onsdagen delade hon med sig av tre urgulliga nya bilder på sin dotter på Instagram. På bilderna sitter en glad True i en av hennes mammas dyra designer-handväskor – och fansen smälter.

”Ingenting kan förändra denna kärleken”, skrev Khloé Kardashian till bilderna.

”Hon är den sötaste”, skrev ett fan i kommentarsfältet.

”Du höjde just priset på väskan ännu mer när du satte din älskling i den”, skrev en annan.

Khloés första ord om otroheten

True föddes i en tumultartad tid i föräldrarnas liv. Bara ett par dagar innan Khloé skulle föda blev det känt att Tristan Thompson varit otrogen, inte bara en gång utan flera. Tristan fångades på bilder och filmer på flera olika kvinnor medan Khloé Kardashian vankade runt hemma med magen i vädret.

Khloé valde länge att inte prata om otroheten över huvud taget, men bröt nyligen tystnaden i samband med att otrohetsdramat togs upp i ett avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians”, som sändes i USA. På Twitter berättade Khloé Kardashian om känslorna efter Tristans svek.

”Det är galet hur känslor aldrig dör. Du kan förlåta, men det är omöjligt att glömma”, skrev Khloé Kardashian.

I tweeten framstår det som om hon väntat med att säga något om det som hände på grund av att hon har väntat på att programmet skulle sändas. Khloé skriver att hon gärna hade sett att programmet sänts tidigare:

”Jag älskar att filma showen och jag är stolt att vi är så pass starka och modiga att vi vågar visa oss sårbara. MEN vi måste börja sända programmet närmare realtid. Det här avsnittet är sju månader sen och det är mycket man måste återuppleva igen. Men jag kanske behöver det också”.

LÄS MER: Här visar Khloé Kardashian upp kroppen – 7 månader efter Trues födsel

LÄS MER: Khloé Kardashians avslöjande om otroheten – första orden

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!