TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashian avslöjar: Därför höll jag graviditeten hemlig

26 feb, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
I vår blir "Familjen Kardashian"-stjärnan Khloé Kardashian mamma för första gången, men precis som sin syster Kylie Jenner höll hon graviditeten hemlig länge. Nu avslöjar Khloé orsaken bakom beslutet.
Annons

Khloé Kardashian, 33, har velat ha barn i flera år, men inte vetat om det skulle gå eftersom hon har fertilitetsproblem, vilket fastslogs under ett läkarbesök som sändes i “Familjen Kardashian” förra året. Läkaren berättade att hon hade färre äggblåsor än normalt för en 32-åring vilket chockade realitystjärnan.

– Tänk om jag inte kan bli gravid! utropade Khloé.

Men i slutet av sommaren förra året blev stjärnan ändå på smällen med pojkvännen Tristan Thompson, 26. Paret kunde dock inte glädjas helt åt babybeskedet eftersom Khloé led av för låga progestoronvärden.

Progestoron är ett gulkroppshormon som framför allt är väldigt viktigt före och under graviditeten. Som tur var upptäckte läkarna att Khloé hade för låga värden i god tid och hon fick medicin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kunde ha fått missfall, förklarar Khloé i ett nytt avsnitt av “Familjen Kardashian” och berättar att det var anledningen till varför hon inte ville berätta för tidigt i graviditeten.

– Det finns risker att man inte klarar sig till en viss punkt. När jag kommer till punkten då jag kan berätta så kommer jag att göra det.

Strax innan jul, den 20 december, kom så äntligen beskedet som många redan anade, att Khloé Kardashian och Tristan Thompson väntar barn. Det är fortfarande oklart när bebisen kommer att komma till världen, men förmodligen någon gång i april.

FOTO: IBL

Annons