LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kendall Jenner singel igen – efter natten med Harry Styles

23 maj, 2019 
AvSarah Mansouri
Kendall Jenner och Harry Styles festade tillsammans efter Met-galan 2019.
Det var i februari som supermodellen och realitystjärnan Kendall Jenner bekräftade att hon dejtade Ben Simmons. Men enligt nya uppgifter ska det unga paret nu ha gått skilda vägar.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Det var för nästan exakt ett år sedan som supermodellen Kendall Jenner, 23, och basketstjärnan Ben Simmons, 22, först började länkas samman. Redan under sommaren började de ses tillsammans mycket mer.

Till hösten verkade de vara riktigt kära och Kendall syntes ofta på Bens basketmatcher. Hon tillbringade till och med en hel del tid med basketspelarens mamma.

Den 23-åriga supermodellen har tenderat att vara väldigt privat när det kommer till hennes kärleksliv, men när det kom till Ben var hon definitivt inte blyg med att visa sig med honom i offentligheten. Stjärnorna fångades nämligen flera gånger på bild när de öppet myste och till och med kysste varandra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I februari bekräftade Kendall att hon har dejtat basketstjärnan när hon gästade Ellen DeGeneres show. Kort därefter sågs paret gå på en alla hjärtans dag-dejt.

Men enligt uppgifter till People tar Kendell nu ett steg tillbaka från relationen.

Annons

– Relationen har haft sin gång, hon tillbringar dit med henne vänner och har bara kul, säger en källa som står modellen nära.

Enligt källor ska det unga paret ha gjort slut för ungefär en vecka sedan.

Nyheten kommer som en chock eftersom Kendall nyligen öppnade upp sig om romansen med Ben i en intervju med Vogue – och berättade bland annat att de kanske kommer gifta sig en dag. Under fotograferingen ska modellen också ha ringt Ben och streamat hans basketmatch som pågick då.

Träffades på Met-galan

Sajten Hollywoodlife skriver att bara några veckor före nyheten om uppbrottet kom till ytan, ska Kendall ha umgåtts med en annan kille som hon dejtat förut – nämligen Harry Styles, 25. De två hade en av-och-på fling i flera år och återförenades på Met-galan i början av maj i år.

Kendall och Harry ska till och med ha varit värdar för en efter-efterfest tillsammans. Vid gryningen fångades de på bild när de lämnade festen tillsammans.

Enligt uppgifter är de dock bara vänner – men Ben har ändå varit förvånad över att Kendall har tillbringat så mycket tid med Harry.

– Att höra om Kendall och Harry på Met-galan har fått honom att känna sig obekväm. Han kan inte rå för att tänka på om Kendall och Harry är vänner… eller något annat, säger en källa till Hollywoodlife.

FOTO: TT/Broadimage, TT/David Fisher

Annons