LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kendall Jenner bestulen och skärrad

18 mar, 2017 
Johnny Axelsson
Först rånades Kim Kardashian, nu har lillasyster Kendall Jenner blivit bestulen på smycken i miljonklass.
Annons

För bara ett par månader sedan blev Kim Kardashian, 36, brutalt rånad i Paris i samband med modeveckan. Under pistolhot tejpade de stjärnans händer och mun, och kom sedan över smycken värda runt 90 miljoner kronor. Nu har även lillasyster Kendall Jenner, 21, blivit utsatt.

Realitystjärnan ska ha varit värdinna för en fest och lämnade partyt en stund för ett ärende innan hon återvände till  sin lyxvilla i Hollywood Hills, uppger TMZ. Enligt sajten så ska ett larm under kvällen ha gått att en dörr har öppnats, men Kendall ska inte ha kollat upp detta. Flera timmar senare ska Kendall ha märkt av något inte stod helt rätt till och då insett att hon blivit bestulen på smycken till ett värde av närmare 1,8 miljoner svenska kronor och sägs såklart vara skärrad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Polisen ska inte ha upptäckt något som visar på ett inbrott med våld. Utredare verkar enligt TMZ tro att det hela var ett insiderjobb och har lagt en pågående utredning på detta.

Foto: Stella

Annons