Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kelly Clarkson avslöjar sanningen bakom drastiska viktraset

05 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Kelly Clarkson kämpar på med flera olika jobb. I höst ska hon få en egen talkshow och inför det nya jobbet har hon gått ner 20 kilo i vikt.
Annons
Komikern Amy Schumer har blivit mamma för första gångenBrand logo
Komikern Amy Schumer har blivit mamma för första gången

Artisten Kelly Clarkson, 37, vann första American Idol 2002 och tog världen med storm med sin fantastiska sångröst.  I Sverige är hon mest känd för låtarna Since you’ve been gone och Behind these hazel eyes.

Förutom att vara artist är hon idag programledare och tv-profil i flera olika program. Hon är bland annat en av medlemmarna i sångtävlingsprogrammet The Voice på amerikanska tv-kanalen NBC och i september kommer Kelly att vara programledare för sin egen talkshow.

I början av maj ledde Kelly Clarkson galan Billboard music awards. När hon jobbat färdigt flögs hon direkt till ett sjukhus i Los Angeles för att akutoperera bort blindtarmen efter att ha lidit av magsmärtor under flera dagar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Entertainment Tonight rapporterade att bara några dagar efter operationen var hon tillbaka på jobb, men nu under juni och juli tar hon ledigt. Hon kommer då att ha kvalitetstid med familjen, som består av maken Brandon Blackstock, 42, dottern River Rose, 4, och sonen Remington Alexander, 3, samt Brandons två barn från ett tidigare äktenskap.

Annons

Kelly Clarkson dementerar dietryktena

Inför sitt nya jobb i höst, rapporterar nu National enquirer att Kelly Clarkson har gått ner nästan 20 kilo i vikt.

Vissa rapporter säger att hon tagit ”konstiga piller” eller att hon har följt ”konstiga trenddieter” för att tappa så många kilon. Men detta är något som tv-profilen ställer sig emot.

”Jag har inte tid för sådant. Jag äter samma saker som jag alltid gjort. Allt är bara gjort med annorlunda mjöl/socker/ingredienser”, skrev Kelly på sociala medier.

Till texten taggade hon Dr Gundry, vilket refererar till en populär matplan skapad av doktor Steven Gundry.

– Kelly gick ner 40 pounds [18,14 kilo reds anm.] genom att använda Dr. Gundy-dieten, vilket är en växtbaserad diet. Så det verkar som att hon gör det på rätt sätt, säger Charlene Ciardiello, framgångsrik fitnessinstruktör och dietist.

En källa på NBC rapporterar också att att Kelly inte har tränat något alls sedan hon började på The Voice för flera år sedan.

Med det fullspäckade schema som Kelly Clarkson har är det inte direkt så att hon står i köket och förbereder kalorisnåla måltider, en källa uppger att artisten hon har en egen kock istället.

– Kelly har blivit en sådan tillgång för NBC, hon får definitivt det bästa av allting. Det inkluderar kockar och allt annat som hon vill ha, säger källan.

Kelly Clarkson på Billboard music awards nyligen

FOTO: TT/James Shaw, TT/Hahn Lionel, TT/Frank Micelotta

Annons