Kelly Clarkson akut till sjukhus - bröt ihop i tårar efter att ha lett gala

Kelly Clarkson programleder Billboard Awards

Kelly Clarkson har lidit av magsmärtor hela veckan och har gått ut med att hon bröt ihop i tårar av smärtorna efter att ha varit programledare för Billboard Music Awards.

Kelly Clarkson, 37, vann första American Idol 2002 och tog världen med storm med sin fantastiska sångröst.  I Sverige är hon mest känd för låtarna Since you’ve been gone och Behind these hazel eyes.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Förutom att vara artist är hon idag programledare och tv-profil i flera olika program och galor. För People har Kelly berättat att det är tack vare Idol som hon känner sig så bekväm i att vara programledare för galor.

– För att hela min karriär började på live, nationell tv, tror jag att jag har någon konstig känsla av att vara bekväm i den miljön. Det säger förmodligen något psykologiskt om mig, men jag tror med tanke på hur jag kom in i industrin så blir jag sällan överrumplad. Jag borde verkligen ta i trä, skämtade Kelly Clarkson.

Under onsdagen var artisten programledare för Billboard Music Awards i Las Vegas. Hon öppnade showen med att uppträda med ett medley av olika låtar som var nominerade i årets show. Under galan skojade hon friskt och senare under kvällen uppträdde hon även med sin senaste singel och bytte då om från sin svarta klänning till en enaxlad rosa klänning med ett bälte runt midjan.

Vad många inte visste då var att Kelly faktiskt lidit av extrema magsmärtor under kvällen – något hon avslöjade dagen efter galan.

”Ska inte ljuga”

Bara timmar efter Billboard Music Awards flögs hon till ett sjukhus i Los Angeles för att akutopereras, vilket hon bekräftade på sin Twitter dagen efter galan.

”Jag ska inte ljuga… Jag kan ha brutit ner i tårar på grund av smärta efter showen MEN tack till alla fantastiska människor på Cedars-Sinai (sjukhuset reds anm.) Jag kunde flyga hem direkt efter galan, fixade operationen tidigt i morse och mår fantastiskt nu! Hejdå blindtarmen”, skriver Kelly Clarkson.

Enligt uppgifter till Entertainment Tonight ska Kelly haft intensiva magsmärtor på grund av blindtarmen hela veckan. Men artisten verkar knappast vara i viloläge länge då hon kommer att återvända till jobb om bara några dagar igen. Men däremot kommer sångerskan få ledigt i juni och juli och kan då ha kvalitetstid med sin familj.

– Min familj och min mans familj ska samlas och bo på en ranch och umgås. Jag tar inte en paus så länge jag inte är ifrån mitt hem. Jag hittar saker att göra i mitt hus hela dagen och natten. Jag måste på något sätt förflytta mig själv, men vi tar en liten paus för vi har inte haft en, sa Kelly innan Billboard-galan till People.

Kelly är gift med Brandon Blackstock, 42, och tillsammans har de dottern River Rose, 4, och sonen Remington Alexander, 3. Brandon har även två barn från ett tidigare äktenskap.

LÄS MER: Kelly Clarkson är färdig med barn: ”om ingen dör och ger mig ett barn kommer det inte hända”

LÄS MER: Lancelot Hedmans kamp mot sjukdomen i Let’s dance

FOTO: TT/Rob Latour