Katy Perrys hyllas för starka budskapet på klänningen

Katy Perry var en av artisterna som uppträdde för att hylla de som drabbades i terrordådet den 21 maj i Manchester. Men hon hyllade offren på ett speciellt sätt – på ryggen bar hon porträttbilder av de 22 personer som dog i attacken.

Minneskonserten ”One Love Manchester” arrangerades under söndagskvällen på den klassiska cricket-arenan Old Trafford Cricket Ground. Artister som Ariana Grande, Justin Bieber, Black Eyes Peas och Katy Perry uppträdde för att samla in pengar till “We Love Manchester Emergency fund”, en fond som stöttar drabbade av terrorattacken.

När Katy Perry, 32, klev upp på scenen var det först iförd en vit fjäderskrud. Men mitt under framträdandet kastade hon av sig den och visade vad som dolde sig under. På ryggen bar hon porträttbilder av alla de 22 offren som miste livet vid terrorattacken den 21 maj i Manchester arena.

Baksidan av Katy Perrys klänning var täckt med bilder av offren.

LÄS OCKSÅ: Ariana Grandes första ord efter bombdådet: ”Krossad

Klänningen alla snackar om.

Bland bilderna fanns åttaåriga Saffie Russos, som gick för att se Ariana Grande tillsammans med sin mamma och storasyster, men hon kom aldrig hem.

Även 18-åriga Georgina Callander miste sitt liv kvällen då hon tillsammans med tusentals andra var på plats på Manchester Arena för att se Ariana Grande.

Katy Perry hyllas på sociala medier för sitt statement på scen.

LÄS OCKSÅ: Pappan förklarar terrordåden i Paris för sin son: ”De har vapen, men vi har blommor”

SE OCKSÅ: Här talar Katy Perry ut om bråket med Taylor Swift 

SENASTE NYTT!