"Kattkvinnans" oväntade vändning: "Jag har aldrig opererat mig"

Jocelyn Wildenstein blev känd under 90-talet för att ha opererat om sig till dåvarande makens favoritdjur katt, men nu hävdar hon att hon inte alls lagt sig under kniven!

Hon är känd som “kattkvinnan” sedan 90-talet då hon började dyka upp i olika magasin runt om i världen på grund av sitt kattliknande utseende, men nu hävdar 77-åriga Jocelyn Wildensteins fästman Lloyd Klein, 50, att hennes utseende är helt naturligt.

– Jag förstår inte den här “Kattkvinnan”-grejen för Jocelyn har alltid sett ut såhär. Hon har aldrig gjort något för att ändra sitt ansikte. Jag har bilder av henne när hon är 16 år gammal och hon ser exakt likadan ut som idag, säger han i en intervju i Daily Mail.

Experter menar att Jocelyn ska ha opererat både sina övre och undre ögonlock, lyft ansiktet, fyllt läppar och haka samt satt in implantat i kinderna, för att nämna några operationer. Det sägs nämligen att hon spenderat 32 miljoner kronor på sitt djuriska utseende.

Men nu hävdar Jocelyn att hennes höga kindben är tack vare goda gener.

– Det är tack vare min schweiziska bakgrund som jag har höga kindben och långt hår, säger Jocelyn hon till tidningen.

Jocelyn Wildenstein började dyka upp i magasin efter hennes uppslitande skilsmässa från exmaken, den numera avlidna miljardären Alec N. Wildenstein. Då sades det att det var Alec som från början hade uppmuntrat Jocelyn att operera om sig till hans favoritdjur katt. När paret skilde sig fick “kattkvinnan” 20 miljarder kronor, och dessutom nästan 800 miljoner kronor årligen i 13 år.

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell om lyckade plastikoperationen: ”Vill vara naken framför Jocke hela tiden”

Det är Jocelyn Wildensteins blivande man Lloyd Klein som hävdar att hans flickvän sett likadan ut sedan hon var ung. 

Jocelyn 1998.

Jocelyn tackar sina gener för sina höga kindben.

Det sägs att "kattkvinnan" opererat sig för 32 miljoner kronor.

Idag är Jocelyn 77 år men still going strong.

Jocelyns exmake, stenrike Alec Wildenstein, dog 2008. 

LÄS OCKSÅ: Efter 60 operationer – nu är den livslevande Ken-dockan färdigopererad: ”Tillräckligt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!