Katie Prices skuldberg avslöjat – tvingas sälja lyxhuset

Katie Price

I höstas missbrukade hon droger, kraschade med en bil och blev nästan av med vårdnaden av sina fem barn. Nu tvingas Katie Price sälja sin herrgård på grund av jättelika skulder.

Efter den infekterade skilsmässan från Kieran Hayler, 31, som hon kom med att vara otrogen med deras barnflicka, har den brittiska skandalmodellen Katie Prices, 40, liv blivit allt stökigare. Framför allt eskalerade hennes kokainmissbruk efter uppbrottet.

I höstas när papporna Peter André, 43, och Kieran tog hand om hennes fem barn Harvey, 16, Junior, 13, Princess, 11, Jett, 5, och Bunny, 4, så åkte hon på en partyresa till Mallorca där hon filmades när hon snortade kokain.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Katie Price la in sig på rehab efter detta, men så fort hon kom ut gick den forna glamourmodellen oinbjuden på sin expojkvän Kris Boysons 30-årsfest, och på väg hem därifrån från körde hon tidigt på morgonen rakt in i en buske och kraschade med sin rosa Range Rover. Katie greps för rattfylla.

Rattfyllan kan, då den väl kommer upp i rätten, resultera i att hon döms till upp till sex månaders fängelse. Dessutom har de två papporna Peter och Kieran krävt att få vårdnad om barnen eftersom de anser att Katie inte längre kan ta hand om dem. Med tanke på drogmissbruket är risken stor att hon blir av med vårdnaden.

Kan bli av med sin lyxiga herrgård i Sussex

Nu rapporterar tidningen The Daily Mail dessutom att Katies leverne har satt tydliga spår i hennes ekonomi. Hon uppges ha över 25 miljoner kronor i skulder. Eftersom hon för fyra år sedan slöt ett avtal med sina långivare om att hon, ifall skulderna inte var betalda på fyra år, tvingas auktionera ut sin stora lyxiga herrgård i Sussex för att betala av dem, är detta vad som nu kommer att ske.

Genom att sälja herrgården skrivs 59 procent av hennes skulder av och hon kommer istället under en femårsperiod att få möjlighet att ”bara” betala tillbaka lite drygt tio miljoner kronor.

En insiderkälla säger till tidningen:

– Vilken utmaning hon står inför för att få rätsida på saker. Men de flesta undrar väl hur hon lyckas komma undan att bli bankrutt och slippa betala 59 procent av sina skulder.

Herrgården Horseham i Sussex köpte Katie 2014, kort efter att hon gift sig med Kieran. Då betalade hon cirka 24 miljoner kronor för den.

LÄS OCKSÅ: Katie Price – kändismamman som förlorat barnen?

LÄS OCKSÅ: Tv-profilen rasar mot Katie Price: ”Du är komisk”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!