Katie Holmes oro för Suri: "Dåliga nyheter"

Katie Holmes och dottern Suri Cruise

Katie Holmes har de senaste åren uppfostrat dottern Suri Cruise ensam. Nu berättar hon om hur åren utan Suris pappa Tom Cruises närvaro, och om oron för dotterns framtid.
Jamie Foxx och Katie Holmes uppges ha gjort slut – han ses med ny kvinna
Slå på ljud

Skådespelaren Katie Holmes, 41, blev mamma till dottern Suri när hon var 27 år. Men redan efter sex år kraschade äktenskapet med maken Tom Cruise, och Katie blev ensamstående med dottern.

Enligt uppgifter har inte Suri träffat sin pappa på över sex år, däremot syns hon ständigt vid sin mammas sida, framför allt i New York där de bor. Suri har idag hunnit bli 13 år gammal och ser ut som en kopia av sin mamma.

I en intervju med Elle berättar Katie Holmes hur livet som ensamstående mamma är, och varför hon tycker att 27 var en perfekt ålder att bli mamma vid.

Katie Holmes oro för Suri Cruise framtid

– Alla åldrar som mitt barn har varit i och min ålder vid samma tidpunkt har varit en bra kombination. Vi växte typ upp tillsammans, säger Katie Holmes.

Men hon har en oro för dottern som nu är tonåring, och framför allt hennes framtid.

– Det är så mycket dåliga nyheter och hat och saker som inte kan förklaras… Stämningen runt om i världen är… skrämmande, säger Katie Holmes.

Den tidigare Dawson Creek-skådespelaren brukar inte dela med sig av särskilt många bilder på dottern i sociala medier. Men i mellandagarna publicerade hon en svart-vit bild på sig själv och Suri där de ler stort, och det går inte att missa vem som är hennes mamma.

Därför träffar inte Tom Cruise sin dotter

Tom Cruise däremot har inte haft någon kontakt med dottern på flera år. Enligt uppgifter beror det på att han är med i scientologkyrkan och den tron innebär att medlemmarna bryter kontakten helt med de som lämnar kyrkan – vilket Katie Holmes gjort. Däremot har han rätt att träffa dottern Suri, enligt uppgifter innebär uppgörelsen om vårdnaden att han får träffa henne tio dagar i månaden.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN