Katie Holmes om relationen dottern Suri efter Tom Cruise svek

Katie Holmes om relationen dottern Suri efter Tom Cruise svek
I en intervju med Elle UK berättar nu Katie Holmes om sitt föräldraskap som ensamstående med Suri.
– Vi växer upp tillsammans, skulle man kunna säga, säger hon till tidningen.
Annons

Katie Holmes, 37, fick vårdnaden om sin dotter Suri Cruise, 13, när hon och Tom Cruise, 57, ansökte om skilsmässa 2012. Tom Cruises valde då att inte ha någon kontakt med dottern Suri alls – vilket har skapat stora rubriker genom åren. Top Gun-stjärnan har aldrig kommenterat sin relation, eller snarare icke-relation, till dottern Suri.

Annons

Men den populäraste och mest omtalade teorin till varför Tom valt att inte träffa sin dotter sedan skilsmässan är hans medlemskap i Scientologikyrkan. Tom, som är en av kyrkans kändaste medlemmar, tros enligt många ha kapat banden med sin dotter efter att Katie, till följd av deras uppbrott, valde att gå ur Scientologikyrkan.

Men Katie Holmes och dotterns relation verkar å andra sidan vara stark. Nu berättar Katie Holmes i en intervju med Elle UK om sitt mödraskap.

Annons

– Jag är glad att jag blev mamma i tjugoårsåldern, säger hon till tidningen.

Skådespelerskan fick sin dotter tillsammans med Tom Cruise under 2006.

– Det har varit härligt att våra åldrar passar ihop. Hur ska jag förklara… I varje ålder som mitt barn har varit i så har min egen ålder varit en bra match just då. Vi växer upp tillsammans, skulle man kunna säga, säger Katie Holmes.

Katie Holmes om att ha fyllt 40

Katie Holmes berättar även för Elle UK om hur det har varit för henne att fylla 40 år. Hon berättar att hon känner att åldern är “intressant” och att hon är ”glad och förväntansfull” över vart hennes liv och karriär är på väg i för riktning.

Annons

– Jag regisserade min första film, All we had, för några år sedan och jag har nu jobbat på min andra film som snart är klar. Så jag är väldigt förväntansfull att få fortsätta med detta, säger hon.

– Det är intressant att vara 40 år, för när du är ung tänker du ”åh jag vill aldrig bli 40”. Men sen kommer den dagen och då är det faktiskt mer ”detta är helt okej”. Jag gör fortfarande samma saker idag som jag gjorde förr, samma saker som jag alltid gör helt enkelt, säger hon och fortsätter:

– Jag är stolt och glad över min karriär och jag är väldigt förväntansfull över mina kommande projekt som snart ska bli förverkligade, säger hon till tidning.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…