Titanic-stjärnan akut till sjukhus – efter dramatiska olyckan

LEONARDO DI CAPRIO, KATE WINSLET

Den talangfulla skådespelaren och Titanic-stjärnan Kate Winslet fick nyligen åka akut till sjukhus.
Detta efter en olycka under en filminspelning i Kroatien.
Läs mer här!
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad
0:37

Efter reklamen: Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

(0:37)

Slå på ljud

Hollywood-stjärnan Kate Winslet, 42, har medverkat i flera succéfilmer och gjort stora filmroller genom åren. Hennes stora genombrott kom efter hennes medverkan i den välända klassikern Titanic, där hon spelade Rose, och Leonardo di Caprio, 47, spelade Jack.

Kate har vunnit flera fina priser för sitt talangfulla skådespelande under årens lopp. Hon har totalt sju Oscarsnomineringar och är den yngsta någonsin att ha nominerats så många gånger. Winslet har erhållit elva Golden Globe-nomineringar, varav hon vunnit fyra. Hon har även BAFTA-nominerats åtta gånger och vunnit tre gånger.

Men nyligen kunde vi mötas av ett tråkigt besked rapporterar Dailymail – nämligen att hon förts akut till sjukhus.

Kate Winslet är i full gång med en filminspelning

Winslet är i full gång med inspelningen av filmen Lee i Kroatien och det var då som incidenten inträffade. Filmen är en biografi som handlar om den amerikanska fotojournalisten Lee Miller och Kate har rollen som Lee. Filmen kommer att följa fotojournalistens liv och upplevelser när hon reser till frontlinjen av andra världskriget.

Kate, som också producerar filmen, har tidigare berättat om sin roll:

– En kvinna som jag beundrar enormt och som jag är så glad över att få spela i den här filmen. En extrem älskare, tänkare, kock, Vogue-omslagsflicka, krigskorrespondent, ikon, mamma, sa hon då.


Kate Winslet akut till sjukhus efter olyckan

Men allt är inte frid och fröjd på filminspelningar, oväntade saker kan också hända. När Kate filmade i byn Kupari tappade hon fotfästet, ramlade, och skadade benet. Efter skadan kördes hon akut till sjukhus. Bilder som tagits av den kroatiska pressen visar att stjärnan anländer till sjukhuset i Dubrovnik i en svart skåpbil i sällskap av ett antal personer.

En representant för Kate berättade för MailOnline om olyckan:

– Kate halkade och fördes till sjukhus som en försiktighetsåtgärd som krävdes av produktionen. Hon mår bra och ska filma, som planerat, den här veckan.

Men senare kunde vi mötas glädjande besked att skådespelaren hade kontrollerats på sjukhuset och fått klartecken att åka hem.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN