Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kate och Jon Gosselins vårdnadstvist om sonen Colin

27 nov, 2018 
Malin Ljung
Kate och Jon Gosselin bråk
Kate och Jon Gosselin har åtta barn tillsammans, men nu bråkar paret om vårdnaden på ett av barnen. Jon kräver ensam vårdnad om 14-årige sonen Colin.
Annons
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artistenBrand logo
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artisten

Kate, 43, och Jon Gosselin, 41, blev vida kända världen över när de släppte in kamerateam i sin vardag som åttabarnsföräldrar. Deras liv har skildrats i tv-seriena Jon & Kate Plus 8 samt Kate Plus 8. Men barnen hann knappt bli blöjfria förrän makarna beslutade sig för att gå skilda vägar, 2009 var skilsmässan ett faktum och sen dess har det varit bittra toner mellan exmakarna.

Situationen förvärrades avsevärt när Kate Gosselin beslutade sig för att skicka iväg ett av barnen till en specialskola för två år sedan. Då 12-årige sonen Colin fick ensam börja ett särskilt behandlingsprogram efter att han ska ha haft problem i skolan och visat upp ett våldsamt beteende.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Colin har särskilda behov. Det är en ganska flytande diagnos av vilka behov det är, men han behöver särskilda strategier för att hjälpa honom ta itu med vissa saker. Det har varit en kamp som vi har haft under en mycket lång tid, och det är något som jag har behandlat på egen hand, sa Kate Gosselin då.

Annons

Gosselins vårdnadstvist

Exmaken Jon Gosselin var dock inte med på noterna om att Colin skulle flytta hemifrån. Nu har det gått så långt att Jon ansökt om ensam vårdnad för Colin och den 4 december ska exmakarna delta i en utfrågning i rätten om sonen.

En vän till familjen Gosselin berättar för In Touch att Colin “föredrar att vara med sin pappa framför Kate”.

Det här är inte den första vårdnadstvisten paret haft. Sedan tidigare har dottern Hannah, 14, valt att lämna sin mamma Kate Gosselin för att istället bo hos pappa Jon permanent.

Kate och Jon Gosselin har tvillingarna Mady och Cara, 18, tillsammans, samt sexlingarna Hannah, ColinAadenAlexisLeah och Joel, 14.

FOTO: IBL

Annons