Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kate Gosselins lögn om 15-åriga dottern Hannah

06 okt, 2019 
Malin Ljung
Kate Gosselins avstånd från Hannah
Ilskan mot åttabarnsmamman Kate Gosselin vet inga gränser efter hennes uttalande om relationen med 15-åriga dottern Hannah.
Nu berättar en uppgiftslämnare hur illa det är.
– Att Kate säger att hon stöttar Hannah är skandalöst!
Annons
Radioprofilens 3-åriga dotter avstängd från förskolan – efter orden i direktsändningenBrand logo
Radioprofilens 3-åriga dotter avstängd från förskolan – efter orden i direktsändningen

Åttabarnsmamman Kate Gosselin, 44, må kämpa på med att visa upp sitt liv som ensamstående mamma i realityserien Kate plus 8, men samtidigt hävdar flera personer att hon inte står högst upp på listan att vinna priset som årets mamma.

Efter det senaste avsnittet av Kates tv-serie anklagas hon för att ljuga om 15-åriga dottern Hannah. Scenen som gjort personer i hennes närhet upprörda är när Kate framför kamerorna chockat berättar att dottern struntat i familjens planerade resa.

– Hon är med sin pappa och kunde inte komma. Det är ledsamt. Det är andra resan faktiskt som hon inte följt med, säger Gosselin i kameran.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon anklagar sedan dottern för att aktivt välja bort henne.

– Hannah… det var tråkigt för oss, för du vet, de blir äldre, och de gör olika val, och de gör olika saker. Hon valde att stanna med sin pappa. Vilket än en gång, du vet, är hennes val, säger Kate och fortsätter:

Annons

– Strunt samma. De är inte optimalt för mamman. Men det är något jag stöttar. Vi går vidare.

Sanningen om Kate Gosselins relation med barnen

Kate Gosselins ord om Hannah har gjort personer i familjens närhet vansinniga och en av dem har varit i kontakt med Radar online för att förklara varför.

– Att Kate säger att hon stöttar Hannah är skandalöst! Hon ger henne inte ens födelsedagspresenter. Hon berättade inte för Hannah om någon av de här familjeresorna, säger personen.

Kate Gosselins relation till Hannah och hennes bror Collin har sedan flera år varit ansträngd. Hannah valde själv att lämna sin mamma och flytta till sin pappa Jon Gosselin, 42, för 1,5 år sedan, han har nu enskild vårdnad om både Hannah och Collin.

– Hon ser knappt eller pratar med Hannah, men de har viss kontakt. Jon tillåter henne att träffa sin mamma när hon vill, men Kate frågar aldrig om hon vill komma över.

Kate ska heller inte ha gjort några försök att ha kontakt Collin. Jon har i en tidigare intervju anklagat Kate för att psykisk misshandel av Collin efter att hon för tre år sedan skickade iväg sonen till en specialskola.

FOTO: TT

Annons