LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kanyes elaka pik till Kim – mitt under tv-intervjun

07 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Kanyes hårda pik mot Kim Kardashian
Kändisparet Kim Kardashian och Kanye West har återigen hamnat i blåsväder. Under premiären av säsong 16 av "Keeping up with the Kardashians" fick tittarna se Kanyes pik till Kim under en TV-intervju.
Annons

I den nya säsongen av “Keeping up with the Kardashians” får tittarna en inblick i Kanye Wests, 41, och Kim Kardashians, 38, stridiga relation. Det första avsnittet i den 16e säsongen började positivt med att paret berättade för sina familjer att de då väntar sitt fjärde barn genom surrogat. Avsnittet tog senare en snabb vändning genom att Kanye gjorde narr av Kim under en TV-intervju som paret gjorde tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kanye kritiserade Kims förflutna och tidigare misslyckade äktenskap under intervjun, vilket nu har väckt reaktioner. Det hela utspelade sig framför kamerorna, då Kanye pikade Kim genom att ifrågasätta hennes relationer.

“Vem är din favorit make?”, hade Kanye frågat Kim under intervjun.

Kim Kardashian har tidigare varit gift med låtskrivaren Damon Thomas och basketspelaren Kris Humphries, men är idag gift med artisten och låtskrivaren Kanye West. Efter att Kanye ställt den spydiga frågan till Kim, gav hon ifrån sig ett obekvämt skratt och svarade att Kanye såklart var hennes favorit make.

Annons

Kommentaren har fått flera att reagera, inte minst i världskändisarnas kommentarsfält.

“Nån mer än jag som blev så obekväm att av se avsnittet?”, skriver en tittare i en kommentar på Kims instagram.

Men det var inte bara Kanye som la spydiga kommentarer under premiären av den nya säsongen. Under avsnittet beklagade sig även Kim över att hon alltid får sitta barnvakt åt sin make för att se till så att han sköter sig.

Kanye West har flera gånger tidigare varit i blåsväder och är känd för sina ofiltrerade uttalanden. Ett exempel var det uttalande som Kanye gjorde om slaveriet i en intervju med nöjessajten TMZ. I intervjun påstod han att slaveriet var ett val, vilket fick stor uppmärksamhet och kritik i olika medier.

– Desto mer skit Kanye snackar, desto mer otrygg känner sig Kim. Han fortsätter att kasta henne och hennes familj in i elden med sina pinsamheter och de får utstå hot och trakasserier, berättade en källa tidigare till Radar Online.

Kim menar därför att hon nu ständigt måste hålla koll på maken för att inte hamna i liknande situationer igen.

FOTO:

Annons