Kan du se Vogues pinsamma photoshop-miss?

Vad har hänt med Gigis hand? Och Ashley ser betydligt mycket smalare ut. Amerikanska Vogue är i hetluften efter publiceringen av deras omslag.

Tidningen Vogue firar 125 år och har valt temat “olikheter”. På tidningens omslag, som kommer ut i mars, har de valt att sätta sju olika kvinnor på omslaget – för att visa olikheter. Något vissa skrattar åt då alla kvinnorna är kända supermodeller, (fr. v) Liu Wen, Ashley Graham, Kendall Jenner, Gigi Hadidi, Imaan Hammam, Adwoa Aboah och Vittoria Ceretti.

Men det är inte bara det som läsarna skrattar åt. Perezhilton skriver om att flera twitteranvändare har uppmärksammat att Gigis hand och vrist ser ovanligt lång och utsträckt ut, medan Ashleys ben ser både utjämnat och avsmalt ut. Något som retar många då Ashley Graham är en såkallad plusmodell som hyllar sina kurvor.

photoshopmiss

Ett axplock av twitterkommentarer lyder: “Gigis arm ser ut att vara en mil lång” “Tråkigt att de säger att alla är vackra men försöker fortfarande göra Ashley smalare” “Dom ser ju inte ens verkliga ut”

LÄS OCKSÅ: 14 retuscherade bilder som aldrig borde ha publicerats

Inne i tidningen berättar Kendall Jenner:

“Det här är min andra gång på omslaget av Vogue. Att få dela det med inte bara min bästa vän utan också alla dessa underbara kvinnorna betyder väldigt mycket för mig. Med allt som händer i världen förmedlar detta omslag ett viktigt budskap – vi har alla våra olikheter, men det är olikheterna som gör oss vackra. Alla är vackra.”

LÄS OCKSÅ: Kendall Jenners ”bror” Kirby Jenner är tillbaka

Foto: IBL

SENASTE NYTT!