Justin Biebers okända kamp – drabbad av dödlig sjukdom

Justin Bieber och Hailey Bieber

Justin Bieber har fått ta mycket kritik för både utseende och beteende senaste tiden.
Nu berättar artisten själv om sina två senaste år som varit riktigt tuffa.
"Jag kommer komma tillbaka, bättre än någonsin", skriver han i ett inlägg på Instagram.

Det är ingen nyhet att artisten Justin Bieber, 25, blev känd över hela världen redan som tonåring. Det har varit tufft för världsartisten att ta ansvar för saker han gjort när han var yngre som han på äldre dagar kanske inte riktigt är lika stolt över. I sina tonår har nämligen artisten uttryckt sig med rasistiska kommentarer, som han senare bett om ursäkt för.

Ja, den kanadensiske sångaren har fått ta emot en hel del kritik från fansen, både för hur han uppträtt, men också på grund av sitt utseende. Den 27 januari släpps en ny dokumentärserie, “Justin Bieber: Seasons”, där Justin kommer att berätta mer om sitt nuvarande tillstånd men också om sin resa tillbaka från botten där han avslöjar att han varit.

Tuffa år för artisten

Justin Bieber menar att de som påpekat att de tycker han ser ut “som skit” och trott att han har knarkat, har trott helt fel om honom.

Världsartisten har nämligen haft ett par rejält tuffa år på senaste. Men han är på väg tillbaka, med hjälp av medicin och behandling.

“När människor skriver att Justin Bieber ser för jävlig ut så inser de inte att jag nyligen har diagnosticerats med sjukdomen borrelia”, skriver Bieber på Instagram och fortsätter:

“Inte bara det, utan jag hade även allvarligt fall av körtelfeber som har påverkat min hud, hjärnfunktion, energi och min allmänna hälsa”.

Mer om detta kommer han att berätta i sin dokumentärserie.

https://www.instagram.com/p/B7EnV5VHEYp/

“Jag kommer komma tillbaka, bättre än någonsin”

“Ni kommer att få veta allt som jag kämpat mot men också tagit mig igenom”, skriver sångaren och medger att det varit ett par jobbiga år.

Enligt 1177 Vårdguiden är borrelia en bakteriesjukdom som kan spridas av fästingar. Det behandlas med antibiotika och bland symtomen finns muskel- och ledvärk, känselstörningar, trötthet och hudrodnad. Körtelfeber, som orsakas av ett mycket vanligt virus, kan också ge ganska osmakliga symtom. Det kan orsaka bland annat ont i halsen, feber, ont i huvudet, tappad aptit, svullna lymfkörtlar och förstorade och röda halsmandlar.

Båda sjukdomarna kan med mycket otur ha en dödlig utgång. Något som Justin Bieber inte tänker låta sig rubbas.

“Jag kommer komma tillbaka, bättre än någonsin”, skriver han i sitt inlägg.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!