Artikeln innehåller reklamlänkar

Justin Bieber bryter tystnaden om förlovningen med Hailey Baldwin

Justin Biebers fösta ord om förlovningen

Enligt den amerikanska sajten TMZ ska Justin Bieber och Hailey Baldwin har förlovat sig i helgen – och nu bekräftar Justin att det stämmer! På Instagram skriver han om förlovningen och kärleken till sin blivande fru.

Överallt kan vi nu läsa att popstjärnan Justin Bieber, 24, har förlovat sig med supermodellen och kändisdottern Hailey Baldwin, 21. Den amerikanska sajten TMZ var först med att rapportera om den glada nyheten om att Justin Bieber friat till Hailey Baldwin när de under lördagen befann sig på en restaurang i Bahamas. Enligt två ögonvittnen ska gästerna ha blivit ombedda att lägga ner sina mobiltelefoner då något stort snart skulle hända och strax därefter gick han ner på knä framför henne.

Men många är förvånade över förlovningen eftersom att Justin Bieber och Hailey Baldwin endast varit ett par i några veckor.

Sanningen är dock att paret byggt upp sin relation under flera år. Redan 2015 kom de första bilderna på dem två tillsammans, men de dementerade alla romansrykten och sa att de var väldigt goda vänner. Året därefter var de definitivt mer än bara vänner då de sågs hångla på skådespelaren Leonardo DiCaprios nyårsfest på St. Barts. 

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Romansen varade inte länge, och i en intervju avslöjade Hailey Baldwin att deras unga ålder och deras karriärer satte stopp för kärleken. Men nog verkar det vara slut med kärleksstopp nu.

Nu bryter Justin Bieber själv tystnaden om förlovningen och kärleken till sin blivande fru.

Jag tänkte vänta ett tag med att säga någonting, men ord sprider sig snabbt. Men lyssna Hailey, jag är så kär i allt som har att göra med dig. Så engagerad i att tillbringa mitt liv med att lära känna varje liten del av dig, älska dig tålmodigt och vänligt”, skriver Justin Bieber i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

Jag lovar att leda vår familj med ära och integritet och låta Jesus genom sin Helige ande guida oss i allt vi gör och alla beslut vi fattar. Mitt hjärta är HELT och FULLT ditt och jag kommer ALLTID sätta dig i först! Du är mitt livs kärlek, Hailey Baldwin, och jag skulle inte vilja tillbringa det med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så väl.

Här är Justin Bieber och Hailey Baldwins kärleksresa:

December 2015: Justin Bieber och Hailey Baldwin var ett par redan för flera år sedan.

Juni 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin sågs lämna hans hotellrum tillsammans. De båda vinkade och spexade och verkade mycket glada.

Juni 2018: Romansryktet satte fart när bilder på paret läckte ut. De såg nämligen ut att vara mer än bara vänner när Hailey Baldwin hjälpte en blöt Justin Bieber att torka av sig efter ett dopp.

Juli 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin promenerar runt i New York hand i hand. Att de är ett par är det ingen tvekan om längre.

Justin Biebers pappa la ut detta inlägg på sin Instagram i samband med förlovningen.

Även Justin Biebers mamma la ut en bild på paret på sin Twitter med texten ”Love Love Love Love Love Love Love”.

LÄS OCKSÅ: Allt om Justin Bieber och Hailey Baldwins förlovning

LÄS OCKSÅ: Efter nya relationen: Selena Gomez erkänner saknaden efter Justin Bieber

FOTO: Stella pictures, Instagram

SENASTE NYTT!