Artikeln innehåller reklamlänkar

Justin Bieber avslöjar: Därför gifte vi oss så snabbt

Justin Bieber

Spekulationerna har varit många om varför Justin Bieber och Hailey Baldwin valde att gifta sig så kort inpå förlovningen. Nu förklarar Justin Bieber varför.

En av de största snackisarna förra sommaren var förlovningen mellan popstjärnan Justin Bieber och supermodellen Hailey Baldwin. Nyheten slog ner som en bomb i nöjesvärlden, och det var många som blev förvånade då Justin Bieber bara några månader tidigare brutit upp med ungdomskärleken Selena Gomez, 26.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Efter förlovningen spekulerades det vilt om när det eventuella bröllopet skulle hållas, eftersom paret själva var väldigt tysta om just detta. Och det skulle visa sig gå snabbare än de flesta hade tänkt sig. Redan under hösten kunde ett fan avslöja att Justin och Hailey faktiskt hade gift sig. Hon hade hamnat bredvid turturduvorna under en middag och helt enkelt frågat rakt ut om de gift sig – och de svarade ja samtidigt.

Sedan dess är Justin Bieber och Hailey Baldwin (numera Bieber) gifta på pappret, men någon storslagen bröllopsceremoni blev det inte. Istället valde de att i all enkelhet skaffa ett äktenskapscertifikat. Nu planerar paret inför en större bröllopsfest där de kan fira ihop med familj och vänner.

Hur det kom sig att de valde att gifta sig så kort inpå förlovningen har inte haft någon förklaring – förrän nu. I en lång intervju i modemagasinet Vogue avslöjar Justin Bieber anledningen till varför han och Hailey gifte sig så snabbt.

Äkta makar kort efter förlovningen

En av anledningarna var längtan efter att ha sex, erkänner Justin Bieber. När han återupptog dejtandet med Hailey förra året levde han i ett självvalt celibat, för att han kände att han då kom närmare gud.

– Han ber oss inte att inte ha sex för att han vill ha regler och sådant. Han är mer såhär; Jag försöker skydda dig från smärta, säger Justin i Vogue och fortsätter:

– Jag tror att sex kan orsaka smärta. Ibland har folk sex för att de inte känner sig bra nog, för att de saknar självkänsla. Kvinnor gör det och män gör det. Jag ville förmedla mig själv till gud på ett sätt som jag kände det var bättre för min själ. Och jag tror att gud gav mig Hailey som ett resultat av det. Det finns fördelar. Du blir belönad för gott beteende.

Men trots att sexet var en anledning till varför de gifte sig fanns där också andra skäl, menar Justin Bieber.

– När jag såg henne i juni insåg jag hur mycket jag älskade henne och hur mycket jag saknade henne och hur vilken positiv inverkan hon hade på mitt liv. Jag kände bara ”detta är vad jag har letat efter”.

LÄS MER: Hemma hos Justin Bieber och kärleken Hailey Baldwin

LÄS MER: Därför skjuter Justin Bieber och Hailey upp bröllopsfesten

LÄS MER: VINN BILJETTER TILL MELLO-FINALEN!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!