Artikeln innehåller reklamlänkar

Justin Bieber stoppar hustrun Hailey efter namnbytet: ”Kunde inte”

Hailey Bieber var på väg att skapa sitt eget skönhetsmärke.
Då stoppades hon på grund av maken Justin Bieber.
– Jag kunde inte registrera det själv, berättar modellen.

Modellen Hailey Bieber, 22, gifte sig med popstjärnan Justin Bieber, 25, förra året. Det dröjde innan paret bekräftade äktenskapet och ryktet om att de nu hade gift sig cirkulerade därför länge. På Instagram la till slut sångaren ut en bild på sig och Hailey med texten ”Min fru är fantastisk”. Strax därefter bytte Hailey efternamn på sin Instagram från Baldwin till Bieber. 

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Någonting som fansen reagerade på när nyheten om det unga parets giftermål blev offentligt var just namnbytet. 22-åringen var tidigare förknippad med namnet Baldwin då hon delar det med pappan Stephen Baldwin, 53, samt farbrodern Alec Baldwin, 61, som båda är framgångsrika skådespelare.

Därför bytte Hailey Baldwin efternamn till Bieber

I en intervju med Bustle berättade Hailey Bieber om beslutet:

– Jag är väldigt stolt över mitt släktnamn. Jag kommer från en familj med en lång historia inom den här branschen. Jag minns att jag frågade min pappa innan jag gjorde bytet för att höra om han skulle bli arg och han svarade bara ”Nej, jag bryr mig inte! Vi älskar dig och alla vet ändå att du är en Baldwin” och det är ju sant.

Hon själv var dock inte helt bekväm med det nya namnet till en början.

– Det tog ett tag innan jag vande mig vid det. Det var definitivt lite märkligt först, säger Hailey Bieber.

Bieber beauty stoppas på grund av maken

Nu verkar det som att namnbytet har ställt till med problem för modellen. I en intervju med Vouge Australien berättar hon att hon är på väg att starta sitt eget skönhetsmärke. Hon ville döpa det till ”Bieber Beauty” men när hon skulle registrera namnet gick det inte.

– Min man äger det namnet. Jag kunde inte registrera det själv därför att Justin har tagit patent på sitt efternamn, berättar Hailey Bieber.

Oops! Modellen kanske får prova Baldwin Beauty nästa gång…

FOTO: Andy Kropa/TT

SENASTE NYTT!