LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Justin och Hailey Bieber separerar – chockbeskedet efter kriserna

18 apr, 2024 
Erika Svensson
Stephen Baldwin verkade ha rätt i sin oro: Efter månader av rykten står det nu klart att Hailey och Justin Bieber går skilda vägar efter sex år som gifta!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Det har ryktats om trubbel i paradiset för Justin, 30, och Hailey Bieber, 27, under lång tid och det blev inte bättre av att både modellens pappa Stephen Baldwin och pastorn i deras kyrka i februari uppmanade sina sociala medier-följare att ”be” för kändisparet.

Kort senare tvingades Hailey dementera uppgifter om att hon skulle ha en kärleksaffär med en miljardär. Nu har problemen blivit så stora att hon väljer att lämna sin man! I alla fall tillfälligt.

– Hailey mår dåligt. Hon behöver lite tid för att komma underfund med saker och ting ensam, säger en källa till InTouch.

Paret bråkar om barn: ”Vill bara vara för sig själv”

Tidningen uppger att Hailey vill ”provseparera” från popstjärnan, för att komma ifrån allt drama.

Annons

– Hailey vill bara vara för sig själv ett tag.

Det är knappast första gången Biebers går igenom en tuff period. Veckans NU! kunde nyligen rapportera att de har bråkat om sin framtid, då Justin länge har varit sugen på barn medan modellen inte känner sig redo för mammalivet.

Love yourself-sångaren har också varit hemma ovanligt mycket de senaste åren till följd av sjukdomen Ramsay Hunt syndrome, som fick honom att ställa in sin turné 2022.

Hailey Bieber vill ha en paus: ”Hon är vilsen”

Året innan erkände Hailey att hon tvivlat på äktenskapet många gånger.

– Jag ringde min mamma och grät och sa: ”Jag klarar inte det här”. Men jag har älskat den här personen så länge och nu är inte rätt läge att ge upp, berättade hon då för W Magazine.

InTouch bedyrar att hon fortfarande inte är redo att ge upp:

– Hailey vill inte ha någon skilsmässa. Hon vet att Justin känner sig sårad och förvirrad men hon är vilsen. Hon vill bara ha en liten paus.

Justin och Hailey dejtade första gången 2015 och efter ett uppbrott återförenades de 2018. Bara några månader senare var de gifta, men när Justin firade sin 30-årsdag i början av mars var vigselringen borta på många av bilderna som frun delade av honom på Instagram...

Annons