Artikeln innehåller reklamlänkar

Justin Bieber och Hailey Baldwin bekräftar bröllopet

Justin Bieber och Hailey Baldwin har gift sig

Det har länge spekulerats i om Justin Bieber och Hailey Baldwin har gift sig i smyg. Nu bekräftar de båda två att de är Mr och Mrs Bieber.

Popstjärnan Justin Bieber, 24, och supermodellen Hailey Baldwin förlovade sig i somras. Nyheten slog ner som en bomb i nöjesvärlden, och många blev förvånade eftersom att Justin bara månader tidigare hade brutit upp med Selena Gomez, 26.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Sedan dess har ryktena om ett eventuellt bröllop mellan Justin och Hailey gått varma, och trots att paret ofta och gärna ses mysa tillsammans har de varit fåordiga gällande detaljer kring bröllopet. Enligt flera amerikanska sajter ska de ha gift sig redan i september i New York, men inget officiellt uttalande gjordes.

Ett fan ska dock ha fått det bekräftat från paret själva under en middag då hon hamnade vid bordet bredvid Justin och Hailey och helt enkelt frågade dem rakt ut om de hade gift sig.

– De sa ja samtidigt. De var båda väldigt glada och snälla. Han berättade att hon är en ängel, ska fanet ha sagt enligt Elle. 

Justin och Hailey bekräftar bröllopet själva

Igår kom dock första bekräftelsen från Justin själv. På Instagram la han ut en bild på sig och Hailey med texten ”Min fru är fantastisk”. Nu har Hailey bytt efternamn på sin Instagram till Hailey Bieber. I kommentarsfältet på hennes senaste bild är det blandade reaktioner från följarna.

”Wow, officiellt Mrs Bieber! Grattis!!”

”Selena kommer alltid vara den rätta för Justin! Hoppas hon inte vänjer sig vid hans efternamn”.

”Äntligen Hailey Bieber! Så glad för er skull”.

”Det här är inte rätt. Det är ju jag som ska var Mrs Bieber”, är bara några av reaktionerna.

Hur som helst är det nu officiellt och vi gratulerar de unga tu. Nu inväntar vi bara att få höra detaljerna från bröllopet.

Justin och Hailey träffades redan 2015, men förnekade då en romans och sa att de bara var vänner. De båda skaffade andra partners men i våras blev de plötsligt singlar samtidigt. Justin friade på en restaurang i Bahamas och sedan dess har de inte längre gjort något för att dölja sin kärlek.

Se bilder från parets kärleksresa här:

December 2015: Justin Bieber och Hailey Baldwin var ett par redan för flera år sedan.

Juni 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin sågs lämna hans hotellrum tillsammans. De båda vinkade och spexade och verkade mycket glada.

Juni 2018: Romansryktet satte fart när bilder på paret läckte ut. De såg nämligen ut att vara mer än bara vänner när Hailey Baldwin hjälpte en blöt Justin Bieber att torka av sig efter ett dopp.

Juli 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin promenerar runt i New York hand i hand. Att de är ett par är det ingen tvekan om längre.

Justin Biebers pappa la ut detta inlägg på sin Instagram i samband med förlovningen.

Även Justin Biebers mamma la ut en bild på paret på sin Twitter med texten ”Love Love Love Love Love Love Love”.

LÄS OCKSÅ: Hailey Baldwins krav på Justin Bieber inför bröllopet

LÄS OCKSÅ: Allt om Justin Bieber och Hailey Baldwins förlovning

FOTO: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!