Julia Roberts flyr Hollywood för att rädda äktenskapet med Danny

Julia Roberts flyr Hollywood efter äktenskapskrisen med Danny Moder

Det har varit kämpigt mellan Julia Roberts och Danny Moder i många år. Nu gör makarna ett sista försök för att rädda äktenskapet.

Efter alla bråk och kriser gör Julia Roberts, 52, och Danny Moder, 51, nu ett sista försök att rädda äktenskapet från avgrunden. Äktenskapskrisen har varit påtaglig mellan Julia Roberts och Danny Moder i flera år, och inte blev det bättre när Julia i våras syntes kyssa en annan man.

– Det kan ha varit oskyldigt men med tanke på hur kämpigt Julia och Danny har haft det är det inte så konstigt att Danny blev rasande, sa en källa i tidningen National Enquirer då.

Men efter alla motgångar kan stjärnorna nu ha hittat ett sätt att rädda äktenskapet på – genom att flytta ifrån Hollywood.

– Det blir en nystart för dem och efter alla problem är det förhoppningsvis vad de behöver, säger en annan insider i National Enquirer.

Får inga jobb längre

Julia räknas som en av tidernas främsta skådisar, men de senaste åren har karriären gått knackigt och de stora rollerna lyser med sin frånvaro. Att stanna i Drömmarnas stad kommer därför varken att gynna hennes karriär eller äktenskapet, och nu har hon övertygat maken om att lämna solkusten för att bosätta sig i norra delen av Kalifornien – annars kan skilsmässan bli oundviklig.

– Det har krävts en hel del övertalning. Danny älskar att surfa men staden Los Angeles har fler hajar än havet, säger källan.

Inte bott ihop på år

Flytten skulle inte bara innebära en ny bostadsort utan också att Julia Roberts och maken flyttar ihop igen. Danny har sedan några år tillbaka tillbringat den mesta tiden i ett eget hus på samma gata som Julia och barnen Henry, 12, och tvillingarna Hazel och Phinnaeus, 15.

–– Hon har flyttat ut alla hans tillhörigheter och nu bor han i en ungkarlslya på andra sidan gatan. De bor isär, berättade en källa för Star Magazine 2018.

FOTO: TT