LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Anklagelserna mot Julia Roberts: ”Ligger bakom sin systers död”

26 mar, 2024 
Erika Svensson
Drogbråk och våld i hemmet är detaljer som Julia Roberts är rädd att brorsan Eric ska avslöja i sin kommande självbiografi, men fler i familjen har saker att säga om Pretty woman- ikonen.
Nu pekas hon igen ut som ansvarig för systern Nancys död.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dubbar Henrik Lundström sina skådespelarkollegor: ”Du är bara en liten tönt”Brand logo
Här dubbar Henrik Lundström sina skådespelarkollegor: ”Du är bara en liten tönt”

Utifrån sett har 56-åriga Julia Roberts allt: En strålande filmkarriär som spunnit i över tre decennier, med en Oscarsvinst som kronan på verket. Ett över 20 år långt äktenskap. Tre fina, välmående barn. Men hennes liv har inte bara varit enkelt. Som Veckans NU! nyligen kunde rapportera är hennes bror, 67-årige skådespelaren Eric Roberts, aktuell med en självbiografi där han kommer avslöja allt om sitt tidigare drogmissbruk, och sin och Julias tuffa uppväxt med en våldsam styvpappa.

Pretty woman-stjärnan oroar sig samtidigt över att han kommer avslöja tidigare okända detaljer som kan skada hennes rykte, då hon och brorsan inte alltid har kommit överens.

– Det fanns en tid då Julia och Eric inte kom överens alls på grund av hans drogberoende. Det har de kommit över nu, efter att han blev nykter. Men Julia är så väldigt privat, och att han nu skriver om henne tar hon inte lätt på, säger en källa i tidningen National Enquirer.

Annons

Fick inte ärva något

Relationen till brodern är inte det mörkaste kapitlet i stjärnans familjehistoria. 2014 anklagades Julia för att ha legat bakom sin halvsyster Nancys död.

37 år gammal tog Nancy sitt liv och i ett mörkt självmordsbrev till familjen anklagade hon Julia och deras mamma Betty för att ha legat bakom beslutet.

– Min mamma och mina så kallade syskon ska inte ärva något förutom minnet av att det var de som drev mig till den djupaste depression jag någonsin varit i, skrev hon.

Dagar tidigare hade Nancy rasat mot sin kända syster på Twitter, där hon kallade Julia för en ”elak satmara”. Hon har också hävdat att hon ofta mobbades för sin vikt av sina syskon.

Hoppas på dålig karma

Tio år har gått sedan Nancys död, men hennes exfästman John Dilbeck anklagar fortfarande Julia för dödsfallet.

– Jag är fortfarande förkrossad efter tio år, Nancy var hela min värld. Jag känner mig tom och ofullständig utan henne, säger han idag till Daily Mail.

Annons

Han nämner också självmordsbrevet:

– Brevet gör det väldigt tydligt hur hemskt Julia hade traumatiserat Nancy under hela hennes liv. Det visade sorgen Nancy kände. Det är så fruktansvärt. John säger att Roberts-familjen såg till att han inte fick närvara på begravningen, trots att han och Nancy var förlovade. Han hoppas fortfarande att Julia ska få det hon enligt honom förtjänar:

– Jag tror att hon har väldigt dålig karma, jag tror att karma någon dag kommer slå till mot den kvinnan. Hon är helt fruktansvärd, säger han.

Oavsett vad Julia är rädd att brodern Eric kan tänkas skriva i sina memoarer så lär det inte bli i närheten av lika hårt som Johns utlåtande...

FOTO: Veckans NU/Skärmdump/X

Annons