LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Jude Law oigenkännlig – veckor efter sjätte barnets födsel

24 sep, 2020 
Jude Law
Jude Law brukar omnämnas som en av världens snyggaste män.
Nu har skådisen genomgått en stor utseendeförändring, detta i samband med att han har blivit pappa för sjätte gången.
Annons
Chocken över nya bilderna på Jude LawBrand logo
Chocken över nya bilderna på Jude Law

Länge har den engelska skådespelaren Jude Law, 47, omnämnts som en av världens snyggaste män. Men det är inte bara det tilltalande utseendet som har gjort honom känd, utan han har en lång och imponerande karriär bakom sig och är därmed en väletablerad skådis.

Jude Law är född och uppvuxen i London och är nog mest känd för sina roller i Sherlock Holmes, The holiday, och Mr. Ripley. Den första rollen gjorde han 1997 i den brittiska serien Shopping. Där spelade han mot skådespelerskan Sadie Frost, 55, som han även gifte sig med senare samma år. Paret fick tre barn tillsammans, Rafferty, 23, Iris, 19, och Rudy, 18, innan de gick skilda vägar 2003. Han har även döttrarna Sophia, 11, och Ada, 5, från senare förhållanden.

Jude Law har blivit pappa igen

Skådisen är sedan förra året gift med psykologen Dr. Philippa Coan, 33, och nu har han äntligen gått ut med att paret har fått sitt första gemensamma barn. För bara någon vecka sedan avslöjade sexbarnspappan lite i förbifarten i The Tonight Show with Jimmy Fallon det glädjande beskedet.

Annons

– Under coronapandemin har jag blivit helt besatt av min trädgård, mer besatt än något annat i mitt liv just nu. Eller en annan sak på det, jag har fått en bebis, känn på den!, sa han då till Jimmy Fallon.

Jude Laws äldsta son Rafferty Law har nu blivit 23 år gammal och länge har det spekulerats i hur lik han är sin pappa. Sonen har valt att gå i sin pappas fotspår för nu står även han i rampljuset. Dock inte som skådespelare, utan som modell. Hänt har tidigare skrivit om att sonen skulle vara en kopia av sin pappa på utsidan och hyllades då för sitt yttre. I hans kommentarsfält på Instagram svämmade det över av goda, men chockade, ord – både om att han är sin pappas kopia men också att han är snygg.

”Gud! Du är verkligen en kopia av din pappa”, kommenterade en följare då.

Rafferty Law är än idag verksam inom modebranschen och har nu även släppt sin egen klädkollektion.

Skådisens stora utseendeförändring

Jude Law
Jude Law fångades på bild under en svettig springtur. FOTO: MEGA
Jude Law
Skådespelaren Jude Law för 20 år sedan. FOTO: CAP/RFS

Men även om pappan och sonen var lika som bär för några år sedan är det tveksamt om fansen skulle säga detsamma idag. Nu har nämligen den nyblivna sexbarnspappan setts till ute på en springtur i eftermiddagssolen. Under springturen fångades han på bilder som visar hans stora utseendeförändring! Med det långa gråa skägget är han nu nästintill oigenkännlig.

FOTO: MEGA, CAP/RFS

Annons