jude law

Jude Law pappa i hemlighet – fått sitt andra barn med Phillipa Coan

Jude Law och Phillipa Coan

Än har han inte riktigt nått upp till Nick Cannons nivå med 12 barn på rekordtid.
Men nu har Jude Lag blivit pappa för sjunde gången!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska kändisar som fått barn 2022
0:40

Efter reklamen: Svenska kändisar som fått barn 2022

(0:40)

Slå på ljud

Den oscarsnominerade skådespelaren Jude Law, 50, och 15 år yngre kärleken, psykologen Phillipa Coan, 35, gifte sig under stort hemlighetsmakeri i The Old Marylebone Town hall i London 2019. Hemlighetsmakeriet har fortsatt för nu har makarna välkomnat sitt andra gemensamma barn – helt utan omvärldens vetskap om att tillökning var på G.

Enligt The Sun har paret setts med ett nyfött barn på Heathrow flygplats i London. Med sig hade hade också en annan kvinna som tog hand om parets första barn som föddes i september 2020.

Jude Laws alla sju barn – äldsta 26 år

Det innebär att Jude nu är pappa till sju barn med fyra olika kvinnor. Från sitt sjuåriga äktenskap med Sadie Frost, 57, har han barnen Rafferty, 26, Iris, 22, och Rudy 20, och från den kortlivade relationen med Samantha Burke, 38, kom Sophia, 13. Judes yngsta barn Ada, 7, är ett resultat av relationen med artisten Catherine Harding, 32. Nu har han också två barn med Phillipa och alla de andra barnen ska en god relation till sin bonusmamma.

– Vi är en stabil, hälsosam och underbar familj. Och det involverar mina barn som nu är unga vuxna, och de yngsta tillför så mycket glädje, har Jude sagt.

Utsedd till världens sexigaste man

Jude Law fick sitt stora internationella genombrott 1999 då han medverkade i The talented Mr. Ripley. Jude spelade karaktären Dickie Greenleaf, en roll han också kom att bli oscarsnominerad för. Bara några år senare, 2004 utsågs Law av sajten People till världens sexigaste man.

De senaste åren har Law synts i de nya Harry Potter-filmerna där han spelat en ung Albus Dumbledore. I år är aktuell på bo som Kapten Krok i filmatiseringen av Disneys Peter Pan.

FOTO:TT

FRÅN FÖRSTASIDAN