Artikeln innehåller reklamlänkar

John Legend och Chrissy Teigens son chockar fansen: ”Så lika!”

John Legend och sonen är lika varandra

Chrissy Teigen och John Legends son har blivit väldigt lik sin pappa. De är så pass lika att fansen kallar honom för Johns mini-me efter den urgulliga bilden som Chrissy lade upp på Twitter.

Det var kärlek vid första ögonkastet för supermodellen Chrissy Teigen, 33, och artisten John Legend, 40. De träffades för ungefär elva år sedan när Chrissy var med i Johns musikvideo till låten Stereo och det slog kärleksgnistor direkt, men det gick flera månader innan de officiellt blev ett par. På en resa till Maldiverna år 2011 förlovade sig paret och gifte sig sedan två år senare.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Paret var öppna med att de kämpade med fertilitetsproblem och att de hade försökt att bli gravida under en längre tid. Men så i oktober 2015 avslöjade Chrissy och John den lyckliga nyheten – de väntade sitt första barn. Dottern Luna Simone Stephens kom till världen i april 2016 och ungefär två år senare avslöjade Chrissy att hon var gravid igen i en supergullig video på Instagram, där Luna berättade för världen att det var en bebis i mammas mage.

Senare avslöjade supermodellen att de väntade en pojke via ett inlägg på Twitter, eftersom det var det enda embryot kvar från parets IVF-behandling.

”Eftersom detta kommit upp igen, jag sa att vårt nästa barn skulle vara en pojke för att det är embryot vi har kvar. En pojke. Så. Ja.”, skrev Chrissy på Twitter.

I maj förra året välkomnades äntligen sonen Miles Theodore Stephens till världen och nu reagerar följarna på att den snart ettåriga pojken ser nu ut som en mini-me till pappa John.

”Ser bara John Legend på bilderna”

John fyllde år i slutet av december och firades med dunder och brak för några dagar sedan. Temat på festen var James Bond, men 007 hade bytts ut till 040 som stod i stora guldsiffror till ingången för att välkomna John till 40-årslivet.

Med det temat var det självklart att även lilla Miles skulle klä sig passande för den fina festen. För att kunna göra det bad mamma Chrissy sina följare om hjälp för att bestämma vilken smoking den sju månader gamla pojken skulle ha på sig.

Den flitige Twitter-användaren lade upp två urgulliga bilder på sin son i två olika smokingjackor.

”Okej. Har Johns 40årsfest ikväll, men behöver er hjälp med att klä ”mini-John”. Vilken?”, skrev Chrissy under bilderna på Miles. På den ena bilden hade han på sig en vit smoking och på den andra en svart.

Svaren haglade in i kommentarsfältet och för att göra det enklare skapade tvåbarnsmamman en omröstning där hon bad fansen att svara.

Många reagerade på hur lik Miles är sin far i kommentarsfältet till omröstningen.

”Den färg som John inte har på sig. Du vet, så att folk kan skilja dem åt”

”Det ser ut som att du firar Johns andra födelsedag, det är en mini-me situation. Men definitivt den vita smokingjackan”

”Jag är förvirrad. Jag ser bara John Legend på de här bilderna”

Den vita smokingen vann hursomhelst omröstningen och förhoppningsvis hade Miles kul på pappas fest!

Klicka vidare i bildspelet för att se hur pojken såg ut:

Chrissy Teigen tillsammans med sonen Miles.

Pojken är John Legend och Chrissys andra barn.

Sonen Miles såg exakt ut som sin pappa på 40-årsfesten.

Fansen tyckte att Miles var urgullig i båda kavajerna, men denna tog ändå priset.

LÄS MER: Nyförlösta Chrissy Teigen rasande efter maken John Legends beslut: ”Äckligt”

LÄS MER: Här framför Zara Larsson och John Legend ”God Only Knows” i magisk duett

FOTO: TT/Evan Agostini/Twitter

FRÅN FÖRSTASIDAN