Jim Carreys bild chockar fansen: "Känner inte igen dig”

Vem är det som gömmer sig bakom skägget? Fansen kunde knappt se att det var Jim Carrey där bakom all ansiktsbehåring.

Skådespelaren och komikern Jim Carrey, 55, publicerade under påskhelgen, för ovanlighetens skulle, en selfie hållandes en liten kanin med texten: “Glad påsk eller passover eller vilken annan anledning du kan komma på för att känna dig varm och fluffig”.

Det som fansen har reagerat på är inte den gulliga kaninen utan att Jim har låtit skägget växa ut och det gör att man knappt kan känna igen honom. Ett fan twittrade: “Jag var tvungen att kolla på den här bilden i fem minuter för att förstå att det var Jim Carry”, en annan skrev “Jag känner inte igen dig”

Jim har haft några jobbiga år bakom sig. Under 2015 begick hans ex-flickvän, Cathriona White, självmord. Efteråt framkom ett brev som Cathriona hade skrivit till Jim där hon bland annat skrev att hon var “ledsen och äcklad” över det faktum att hon blivit smittad med tre olika könssjukdomar och skyllde på honom.

Senare samma år stämde Cathrionas mamma, Jim där hon beskyllde honom för dotterns död. Jim Carry valde att först förra året ge ett offentligt svar efter stämningen:

– Jag tolerera inte detta hjärtlösa försök att utnyttja mig eller kvinnan jag älskade. Jag hoppas verkligen att människor snart kommer sluta försöka tjäna pengar på det här och låta henne vila i frid.

Tidningen Mirror skriver att vissa fans tror att han sparat ut skägget för att han fortfarande mår dåligt efter ex-flickvännens död medan andra tror att han faktiskt bara har skägget för en ny roll i filmen “Bad Batch”.

LÄS OCKSÅ: Här är självmordsbrevet till Jim Carrey från exet

Foto: IBL

SENASTE NYTT!