Artikeln innehåller reklamlänkar

Jessica Simpson om kroppsförändringen efter graviditeten

Jessica Simpson om kroppsförändringen efter graviditeten.

I mars blev Jessica Simpson mamma för tredje gången.
Nu berättar hon öppenhjärtigt om tiden efter graviditeten och kroppsförändringen som skedde både under och efter graviditetsmånaderna.
– Trodde jag hade lärt mig en läxa, säger hon.
Slå på ljud

För ett år sedan avslöjade Jessica Simpson, 39, att hon och maken Eric Johnson, 40 väntade sitt tredje barn. Gravidavslöjandet skedde på Instagram där artisten och skådespelaren la upp en bild föreställande dottern Maxwell, 7, och sonen Ace, 6, intill mängder av rosa ballonger.

Den här lilla flickan kommer att göra oss till en familj om fem. Vi kunde inte vara gladare över att avslöja den här gåvan av liv”, skrev Jessica Simpson då i bildtexten.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Ett halvår senare, i mars tidigare i år, födde Jessica dottern Birdie Mae Johnson. Den stolta mamman delade med sig av nyheten på Instagram när hon postade en svartvit bild på storasyster Maxwell hållandes den lilla Birdies hand.

”Vi är så glada och stolta att tillkännage födelsen av vår perfekta dotter”, skrev den nyblivna trebarnsmamman till bilden.

Tuffa tiden efter graviditeten

I somras berättade Jessica Simpson för People att tiden efter graviditeten varit tuff och att hon jobbade hårt för att komma tillbaka i samma form som innan.

Och för några dagar sedan postade Jessica Simpson bilder på sig själv på Instagram iklädd en svart klänning. På en av bilderna hade hon dottern Birdie i famnen.

”6 månader, 45 kg lättare”, skrev stjärnan i bildtexten och syftade på sin viktminskning efter födseln av dottern.

– Hon satte upp ett mål och gick in helhjärtat. Hon hade en tuff tid när hon inte kände sig som sig själv, berättade även en källa för People i samband med stjärnans viktnedgång.

Jessica Simpsons förvåning över viktökningen

Nu berättar Jessica Simpson själv om tiden efter sin graviditet. I ett inslag på HSN där Jessica visar upp sin nya jeanskollektion tillsammans med mamma Tina Simpson, 59, talar hon ut om sin viktminskning.

— Det har varit väldigt mycket arbete. Jag har jobbat väldigt hårt, säger Jessica i inslaget.

— När man är gravid… jag lägger på mig mycket, jag menar, väldigt mycket, berättar hon och fortsätter:

— Jag förväntade mig inte att jag skulle öka så mycket i vikt med mitt tredje barn. Jag trodde jag hade lärt mig en läxa, men tydligen är det så Gud skapade mig, väldigt hungrig och gravid.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!