BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jeremy Renner svårt skadad i plogolycka – tillståndet är kritiskt

02 jan, 2023 UPPDATERAD 03 jan, 2023
Jeremy Renner
Den amerikanske skådespelaren Jeremy Renner vårdas på sjukhus för svåra skador.
Efter en olycka med en snöplog.
Det rapporterar flera medier.
Annons
Gott nytt år önskar Gunilla Persson från HollywoodBrand logo
Gott nytt år önskar Gunilla Persson från Hollywood

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jeremy Renner, 51, är en känd amerikansk skådespelare och har medverkat i flera succéfilmer. Skådespelaren är bland annat känd för rollen som Brian Gamble i filmen S.W.A.T. Sergeant Doyle i 28 veckor senare samt som Clint Barton/Hawkeye i The Avengers.

Under söndagen var Jeremy Renner med om en allvarlig olycka som uppstod under en snöröjning.

”Vi kan bekräfta att Jeremy befinner sig i kritiskt men stabilt tillstånd med skador som uppstått i en väderrelaterad olycka under snöröjning tidigare i dag. Hans familj är med honom och han får utmärkt vård”, skriver en talesperson för skådespelaren till Variety.

Jeremy Renner i allvarlig olycka – tillståndet är kritiskt

Renner skadade sig när han på egen hand plogade snö vid sitt eget hem i bergen i Nevada för att få loss sin familj, enligt TMZ. Under den gångna helgen så har området där Renner med familj drabbats av kraftiga snöfall och strömavbrott.

Annons

Enligt vittnen så ska skådespelaren ha fått sitt ben överkört av snöplogen och att han ska ha förlorat mycket blod innan han fick hjälp av sina grannar.

En granne som hjälpte till på olycksplatsen är läkare och hjälpte till att försöka stoppa blödningen, enligt Daily Mail. Renner fördes senare med helikopter till sjukhus.

Jeremy Renner vårdas på intensivvårdsavdelning

Nu kan vi mötas av nya uppgifter om skådespelaren.

Jeremy Renner drabbades inte bara av benskador under olyckan utan även bröstskador. Renner har nu opererats för sina skador och vårdas på en intensivvårdsavdelning, enligt en talesperson. Hans tillstånd är stabilt, men fortfarande kritiskt, enligt flera medier.

KÄLLA: TT FOTO: TT/Richard Shotwell

När Hollywood kändisen Tom Hanks kommer till SverigeBrand logo
När Hollywood kändisen Tom Hanks kommer till Sverige

Annons