LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Så ser Jennifer Lopez 11-åriga tvillingar Emme och Max ut idag

19 sep, 2019 
Jennifer Lopez visar upp 11-åriga tvillingarna Emme och Max Muñiz.
Jennifer Lopez är just nu högaktuell på bioduken – men i helgen valde hon att fokusera på annat.
Under söndagen sågs stjärnan tillsammans med sina tvillingar Emme och Max på ett köpcentrum i Miami där de hade det mysigt och shoppade.
Och visst har barnen blivit stora!
Annons
Carrie Fishers dotter gör succé – så ser hon ut idagBrand logo
Carrie Fishers dotter gör succé – så ser hon ut idag

Artisten Jennifer Lopez, 50, är aktuell i nya filmen Hustlers där hon både medverkar som producent och skådespelare.

I helgen passade hon däremot på att koppla av med en shoppingrunda i Miami – och med sig hade hon sina tvillingar Max och Emme Muñiz, 11. Tillsammans besökte de shoppingcentret Lincoln Highway Mall där de umgicks i några timmar, rapporterar den amerikanska nöjessajten Radar Online.

Kvalitetstiden med barnen är något som Jennifer Lopez verkar värdera högt. När hon inte arbetar tillägnar hon ofta sina lediga stunder ihop med tvillingarna. I våras lät hon Max och Emme vara med i en av hennes videor på sin Youtube-kanal, vilket blev väldigt uppskattat av fansen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I videon blev stjärnan intervjuad av tvillingarna – och kommentarsfältet svämmade över av kommentarer om barnen från fans runtom i världen. En del uppmärksammade att de blivit stora.

Och nu visar Jennifer Lopez alltså upp sina barn återigen. Denna gången i offentligheten. Under deras shoppingrunda i Miami sågs Jennifer ta tillfället i akt att njuta av barnens närvaro under sin lediga tid.

Jennifer Lopez hade valt ett par vita hängslebyxor och stora solglasögon som outfit.
Jennifer såg ut att njuta av att få vara nära sina barn igen.
11-årige Max verkade dock mer intresserade av sitt spel än av shopping.

Jennifer Lopez omtalade förhållande med A-Rod

Det var i våras som Jennifer Lopez och hennes baseboll-spelande pojkvän Alexander ”A-Rod” Rodriguez, 44, avslöjade att de har förlovat sig.

Annons

”Hon sa ja”, skrev Alex på Twitter och delade en bild där han höll J-Lo:s ringprydda hand i sin.

Jennifer Lopez och A-Rod har varit ett par i två år och och enligt sajten E! Online skedde förlovningen på Bahamas.

Strax innan A-Rod gick ner på knä hyllade han dessutom sin blivande fru på sin Instagram story med en dikt:

”En själsfrände är inte någon som gör dig hel. Nej, en själsfrände är någon som inspirerar dig att göra dig hel. En själsfrände är någon som älskar dig med så mycket övertygelse, och så mycket hjärta, att det nästan är omöjligt att tvivla på din förmåga att bli den du alltid velat vara”.

Men förlovnings-euforin blev inte långvarig för paret. Bara 24 timmar efter att de officiellt avslöjat förlovningen anklagade en tidigare lagkamrat från baseball-laget New York Yankees, Jose Canseco, 54, A-Rod för att ha varit otrogen med hans fru Jessica Canseco, 46.

I slutet av mars gick även den tidigare Playboy-modellen Zoe Gregory, 44, ut i tidningen The Sun och sa att A-Rod hade försökt övertala henne att ha en trekant med honom och en annan tjej så sent som i julas. Han ska även ha skickat bilder på sin penis till henne. Zoe Gregory förklarade:

– Han var som en kåt hund. Och eftersom det höll på till strax innan han friade till henne, tycker jag inte det är schysst… J-Lo måste vakna upp nån gång. Jag mår dåligt å hennes vägnar.

FOTO: TT, TT/Alberto E. Tamargo

Annons