LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Jennifer Lopez vändning i relationen – efter otrohetsryktet

14 apr, 2019 
AvOla Brising
Jennifer Lopez förlovad med A-rod
Bara ett dygn efter att Jennifer Lopez förlovat sig med Alex Rodriguez anklagades han för att ha varit otrogen mot henne med en gammal lagkamrats fru. Sen hävdade även en Playboy-modell detsamma. Nu har det nyförlovade paret skjutit upp bröllopet.
Annons

För en månad sedan avslöjade artisten Jennifer ”J-Lo” Lopez, 49, och hennes basebollspelande pojkvän Alexander ”A-Rod” Rodriguez, 43, att de förlovat sig.

”Hon sa ja”, skrev Alex på Twitter och delade en bild där han håller J-Lo:s ringprydda hand i sin.

Jennifer Lopez och A-Rod har varit ett par i två år och enligt sajten E! Online skedde förlovningen på Bahamas.

Strax innan A-Rod gick ner på knä hyllade han dessutom sin blivande fru på sin Instagram story med en dikt:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”En själsfrände är inte någon som gör dig hel. Nej, en själsfrände är någon som inspirerar dig att göra dig hel. En själsfrände är någon som älskar dig med så mycket övertygelse, och så mycket hjärta, att det nästan är omöjligt att tvivla på din förmåga att bli den du alltid velat vara.”

Men förlovningseuforin blev inte långvarig för paret. Bara 24 timmar efter att de officiellt avslöjat förlovningen anklagade en tidigare lagkamrat från baseballaget New York Yankees, Jose Canseco, 54, Alex för att ha varit otrogen med hans fru Jessica Canseco, 46.

Annons

I slutet av mars gick även den tidigare Playboy-modellen Zoe Gregory, 44, ut i tidningen The Sun och sa att Alex hade försökt övertala henne att ha en trekant med honom och en annan tjej så sent som i julas. Han ska även ha skickat bilder på sin penis till henne. Zoe Gregory förklarade:

– Han var som en kåt hund. Och eftersom det höll på till strax innan han friade till henne, tycker jag inte det är schysst… J-Lo måste vakna upp nån gång. Jag mår dåligt å hennes vägnar.

Bröllopet uppskjutet på obestämd tid

Alex, eller A-Rod som han passande nog kallas, och J-Lo blev alltså tillsammans i början av 2017 .

– Han är en fantastisk kille, fnissade hon i The Ellen Show i april samma år.

Sedan dess har paret verkat vara riktigt lyckliga tillsammans, men självfallet har otrohetsanklagelserna mot Alex satt käppar i hjulen för deras kärlek. Nu rapporterar OK! Magazine att de har skjutit upp bröllopet på obestämd framtid.

Annons

I en intervju i tv-programmet Duran and the Morning Show ska världsstjärnan, då hon blev tillfrågad om hon själv kommer att planera bröllopet eller om de hyrt in någon för att göra det, ha sagt:

– Vi är inte där ännu. Vi har ju precis förlovat oss så… Vi har inte pratat så mycket om det ännu och inget är skrivet i sten.

Dels hävdar J-Lo att de vill njuta lite av förlovningen först. Dessutom skyller hon på att de båda har så fullbokade scheman framöver:

– Vi har så mycket att göra det här året. Alex har precis börjat spela in Sunday Night Baseball och reser konstant. Själv har jag precis börjat spela in en ny film och sen ska jag på turné senare under året. Att bara hitta tid att ses är en ansträngning.

Någonting om otrohetsryktena sa J-Lo inte. Detta fast det så klart var det både programledaren och publiken mest av allt ville höra vad hon hade att säga om.

FOTO: TT

Annons