Jennifer Lawrence bryter tystnaden om otrohetsryktet: "Kysste en gift man"

Det har snackats om att Jennifer Lawrence varit orsaken till Chris Pratts skilsmässa från Anna Faris. Nu dementerar hon ryktena om att hon haft en romans med skådespelaren.

Tidigare skådisparet Anna Faris, 41, och Chris Pratt, 38, skilde sig i augusti förra året. Det började snart snackas om att skilsmässan berodde på att prisbelönta skådespelaren Jennifer Lawrence, 27, haft en affär med Chris. Före skilsmässan spelade nämligen Chris och Jennifer mot varandra i filmen “Passengers” som hade premiär julen 2016. På sociala medier undrade fansen vad som hade hänt mellan dem under inspelningarna…

Enligt Fox News skulle dessutom Jennifer ha dissat Chris och Annas åtta år långa förhållande. Själv valde Jennifer att inte kommentera ryktena. Men nu gör hon det i en ny intervju med KIIS FM.

– Jag har inte haft någon affär med Chris Pratt, säger Jennifer och kallar det för de märkligaste rykten hon någonsin hört om sig själv.

Stjärnan förklarar:

– Det var två år senare de skilde sig, alla skrek “Jennifer Lawrence”, men jag bara: “Ursäkta? Vad?” Jag var i Montreal två år senare.

Även om “Passengers” inte hade premiär förrän 2016, spelades den in redan 2015. Men den springande punkten var att Jennifer och Chris hade en riktigt het sexscen i den filmen.

– Bortsett från att göra ett bra jobb och berätta historien är huvudfokus att göra den andra personen bekväm. Hon ville dricka vin, så det var trevligt, har Chris berättat om inspelningen av sexscenen med Jennifer i MTV.

Skådespelarna kände inte varandra innan inspelningen började, men Chris sa att de snabbt blev goda vänner:

– Vi blev bundisar genom att vi hade samma favoritfilm, ”Dum och dummare “. Vi har samma humor, syn på livet och mycket mer.

Med största sannolikhet berodde skilsmässan främst på att Anna var så svartsjuk av sig. Hon gillade inte när hennes man spelade in kärleksscener med andra kvinnor och svartsjukan minskade inte direkt av den heta sexscenen med  Jennifer  i “Passengers” och av att maken berättade i intervjuer om hur nära de kommit varandra under inspelningarna. Trots att Jennifer redan hade haft huvudrollen i ett antal prisbelönta blockbusters var sexscenen med Chris nämligen hennes allra första någonsin. Men i motsats till Chris, minns Jennifer inte den som det minsta trevlig att spela in.

– Jag var livrädd och låste mig i mitt hus, säger hon.

Hon drack precis som Chris sagt vin för att lugna nerverna, men blev alldeles för packad, vilket gjorde ångesten monumental i efterhand:

– Jag var rädd när jag kom hem, mindes inte riktigt och tänkte ” Vad har jag gjort?”. För han är gift. Det var första gången jag kysste en gift man och jag fick såna skuldkänslor. Jag var nojig fast det var mitt jobb, ringde min mamma och sa: “Kan du bara säga att detta är ok?”

Anna Faris har berättat om hur hon kämpade med sin svartsjuka i relationen med Chris i sin bok “Okvalificerade”.

LÄS OCKSÅ: Chocken – Oscarsprisade Jennifer Lawrence slutar som skådis

Anna Faris och Chris Pratt träffades redan 2009 och skilde sig 2017.

Tillsammans fick makarna sonen Jack, 5.

En av de sista bilderna på dem ihop togs i somras på väg från en tv-inspelning och Anna såg inte glad ut.

Jennifer Lawrence var så full att hon inte minns vad som hände då hon spelade in sexscenen med Chris.

Men nog ser det ut som att hon njuter av sin gifte motspelare i ”Passengers”?

Med den passionen är det kanske inte konstigt att Anna Faris blev svartsjuk?

Chris Pratt beskrev efteråt sexscenen som att den var trevlig att spela in och berättade hur nära han kom Jennifer även på ett känslomässigt plan.

Jennifer säger att hon fick ångest efteråt då hon tänkte på att hon varit så intim med en gift man.

LÄS OCKSÅ: Därför skiljer sig Chris Pratt och Anna Faris

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!