Jennifer Anistons uppges ha varit otrogen med Ellen

Kändisparet Ellen DeGeneres och Portia de Rossis äktenskap knakar i fogarna.
Anledningen: Vänner-stjärnan Jennifer Aniston.
Enligt uppgift anklagas nu Ellen för att ha varit otrogen med Jennifer.

Häromveckan kunde de båda ”Vänner”-vännerna Jennifer Aniston, 51, och Courteney Cox, 55, ses avnjuta en middag i Los Angeles ihop med två andra kändis-kompisar, nämligen tv-stjärnan Ellen DeGeneres, 62, och hennes fru Portia de Rossi, 47. Jennifer och Ellen står varandra nära sedan många år tillbaka. Men det samma kan man inte säga om The Morning show-stjärnan och Portia. Middagen avslutades nämligen abrupt efter ett stort bråk mellan dem!

Enligt vittnen på plats verkade inte Portia uppskatta att Jennifer och Ellen ägnade så mycket uppmärksamhet åt varandra. Svartsjukan tog till slut över och innan kvällen var slut kunde Portia höras konfrontera Jennifer och anklaga henne för att ha dåligt inflytande på Ellen!

– Det blev en väldigt dramatisk avslutning på kvällen och Portia verkade väldigt arg, säger ett vittne i tidningen NewIdea och fortsätter:

– Portia verkade tro att Jennifer försökte vända Ellen emot henne. Hon var övertygad om att Jen pratar skit om henne med Ellen.

Uppgift: Ellen och Portia pratar inte med varandra

Ellen och Portia, som gifte sig 2008, har ryktats haft en äktenskapskris under flera år och relationen har kantats med bråk. Bland annat sägs Portia tycka att Ellen lägger mer fokus på sin tv-show än på sitt äktenskap.

– Det sårar Portia att Ellen inte är mer stöttande när det kommer till henne och hon känner att de inte har något gemensamt längre. De tillbringar allt mindre tid ihop. Det har gått så långt att de knappt pratar med varandra, sa en källa i Star Magazine 2017.

Rasar efter kyssen

Triangeldramat har inte lugnat sig sedan middagen. Den som följer Ellens talkshow vet att programledaren och Jen tidigare i år avnjöt en blöt kyss mitt under sändningen till publikens jubel. En som inte jublade var däremot Portia, och kanske har hon anledning till oro.

Enligt nya uppgifter har ”Vänner”-stjärnan tillbringat många vinkvällar hemma hos Ellen, och tv-stjärnan har också erkänt i sin talkshow att hon brukar ringa Jennifer flera gånger i timmen. De långa nätterna med djupa samtal har gjort Portia rejält sotis och hon uppges till och med ha anklagat Ellen för att vara otrogen med Jennifer!

– Portia är långt ifrån glad. Hon är svartsjuk på att Ellen tillbringar så mycket tid med Jennifer. Hon har anklagat sin fru för att gå bakom hennes rygg, säger en källa i tidningen N W.

Ellen och Portia träffades redan 2004. Fyra år senare sa de ja till varandra, och har alltså varit gifta i tolv år.

FOTO: TT