Jennifer Anistons tårar efter Brad Pitts gravidlycka

brad Pitt Jennifer Aniston

Jennifer Aniston och Brad Pitt var ett par i över x år – och efter Brads skilsmässa från Angelina Jolie har tusentals hoppats på att de ska hitta tillbaka till varandra. Men nu kommer nya uppgifter som förmodligen försvårar att de någonsin blir världens hetaste par igen.

Brad Pitt och Jennifer Anistons relation var verkligen en riktigt Hollywood-saga. Paret gick på sin första dejt 1998, alltså över 20 år sedan, efter att deras agenter sammanfört dem. De må ha försökt hålla sin kärlek hemlig till en början, men 1999 gav de upp och visade upp sig offentligt för första gången under Emmy awards.

Därefter tog det inte lång tid förrän Brad gjorde slag i saken och friade till Jennifer, och 2000 gifte de sig i Malibu.

Det är ingen lögn att påstå att fans världen över knappt kunde bärga sig tills paret skulle yngla av sig, men Jennifer och Brad skaffade aldrig barn. Även om Jennifer i en intervju med The Guardian 2004 pratade om det hela.

Jennifer Anistons ord om att vilja bli gravid

– Det är dags. Jag tror man kan arbeta med en bebis, jag tror att man kan arbeta när man är gravid, jag tror att man göra allt det. Så jag ser fram emot att sakta ner lite, sa hon då.

Men samma år började det gnissla i äktenskapet, Brad Pitt spelade in filmen Mr and Mrs Smith med Angelina Jolie, och rykten började gå om att de två funnit varandra även när kamerorna var avstängda. Det har aldrig bekräftats att Brad Pitt gjorde något utomäktenskapligt med Angelina Jolie, men faktum kvarstår att skilsmässan med Jennifer Aniston bekräftades i början av 2005.

– Vi vill meddela att vår separation inte beror på de spekulationer som media rapporterat om. Det här beslutet är taget efter att vi tänkt över det, uttalade sig Brad och Jennifer.

Jennifer Anistons tårar framför alla

Nu kommer nya uppgifter om att Jennifer må ha skilt sig från Brad, men att hennes hjärta krossades fullständigt när hon under en intervju med Vanity Fair fick höra ryktet att Brad Pitt och Angelina Jolie väntade barn – redan två månader före Jennifer skilde sig från Brad.

Reportern ska enligt The Mirror beskrivit hur skådespelaren såg ut som att hon blivit huggen i hjärtat, och “reportern sa att Jen grät tyst i flera minuter och inte kunde stoppa tårarna som rullade nedför hennes kinder”.

I december 2005, ett knappt halvår efter skilsmässan från Jennifer Aniston, bekräftades det att Angelina Jolie var gravid. Och den 24 maj 2006 föddes Brad och Angelinas första biologiska barn,  Shiloh.

FOTO: TT