Jennifer Anistons bild – efter intima mötet med Brad Pitt

Jennifer Anistons avslöjande bild – efter intima mötet med Brad Pitt

Jennifer Aniston gjorde succé på SAG-galan där hon fick ta emot pris för Skådespelerska i dramaserie.
Under galan tycktes också hon och ex-maken Brad Pitt ha försonats – en gång för alla.
Nu har Jennifer Aniston lagt upp ett nytt – minst sagt avslöjande – inlägg om galan.

Skådespelerskan Jennifer Aniston, 50, har i det längsta hållit sig undan från Instagram. I oktober blev det ändring på den saken när den tidigare Vänner-stjärnan skaffade sig ett konto – och började med att lägga upp en riktig pang-bild.

Jennifers första Instagram-inlägg var nämligen en selfie med gänget från just Vänner: Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry och Jason Schwimmer.

En överlycklig Jennifer Aniston poserar med statyetten under creen Actors Guild Awards.

En överlycklig Jennifer Aniston poserar med statyetten under creen Actors Guild Awards.

Brad Pitt prisades också under Screen Actors Guild Awards – och höll ett uppmärksammat tal.

Brad Pitt prisades också under Screen Actors Guild Awards – och höll ett uppmärksammat tal.

Sedan dess har Jennifer Anistons Instagram-konto fått nära 25 miljoner följare – och de som valt att trycka på följa-knappen blir inte besvikna. Jennifer hanterar sitt konto med både humor och personlighet, något hon också hyllats för.

Häromdagen prisades Jennifer Aniston under SAG-galan (Screen Actors Guild awards) där hon tog emot pris för Skådespelerska i dramaserie för sin roll i The morning show.

SAG-galan medverkade även hennes ex-man Brad Pitt, 56, som också han fick ta emot pris för Manlig biroll i film för sin roll i Once upon a time in Hollywood.

Inget groll mellan Jen och Brad

Bakom scenen stötte de forna makarna ihop och en överlycklig Jennifer sträckte sig upp för att ge Brad en puss på kinden. När hon sedan vände sig om tog Brad hennes hand.

Brad Pitt och Jennifer Aniston skildes 2005. Brad har därefter varit gift med Angelina Jolie, 44, som han också har sex barn tillsammans med. Paret gick skilda vägar 2016 under en mycket uppmärksammad skilsmässa.

2005 höll Jennifer Aniston och Brad Pitt fortfarande ihop – men skilsmässan låg runt hörnet.

2005 höll Jennifer Aniston och Brad Pitt fortfarande ihop – men skilsmässan låg runt hörnet.

Men Brad Pitt och Jennifer Aniston har inget groll mellan sig kvar. När Vänner-stjärnan fyllde 50 år dök Brad upp på hennes födelsedagsfest. De ska också hålla kontakten och pratar då och då i telefon.

Trots spekulationer kommer det före detta paret inte bli tillsammans igen, skriver Page Six.

– Jag vet inte hur många kvinnor jag har sagts dejta under de senaste två eller tre åren, och inget av det är sant, sa Brad Pitt i veckan.

Jennifer Aniston avslöjar knepet

Idel leende mellan det tidigare paret, alltså. Men vem skulle inte vara glad över att ha fått ett så prestigefyllt pris?

Jennifer Aniston har nu gjort en ny uppdatering på Instagram där hon delar med sig av sin glädje över priset på SAG-galan.

Hon visar också hur det går till att ta sig till galan –  för att inte skrynkla klänningen åker hon bil liggande ner. På den andra bilden ligger den vita klänningen draperad över ett badkar – och på badkarskanten står prisstatyetten.

Inga skrynklor. Svårare än det ser ut. Någon gång mellan de här två bilderna fick jag en gåva av mina jämlikar som jag kommer att vårda och en kväll som jag aldrig kommer att glömma”, skriver hon till bilderna.

Hon tackar också juryn och teamet bakom The morning show.

Tillbaka till arbetet”, avslutar hon sitt inlägg.

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt