Jennifer Aniston hyllas efter ärliga bilden på Instagram

Jennifer Aniston på Instagram
Vänner-stjärnan Jennifer Aniston gör succé på Instagram.
Nu hyllas hon efter en ärlig bild – där hon ställer en briljant fråga till sina fans.
Miljontals personer jublar efter skådespelarens inlägg.
Annons

Jennifer Aniston, 50, är en av världens mest hyllade skådespelare. För 25 år sedan slog hon igenom i rollen som Rachel i tv-serien Vänner, och har sedan dess gjort oräkneligt många roller i Hollywoodproduktioner.

Annons

Trots det har hon lyckats stå emot att skaffa sig ett Instagram-konto – fram tills för sex dagar sedan då hon skapade ett konto och bokstavligt talat rev hela Instagram när hon publicerade en första bild. Den förställde Jennifer Aniston tillsammans med Vänner-stjärnorna Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow och David Schwimmer. Att de forna vännerna hade samlats igen fick fansen att gå i taket – och på kort tid hade bilden fått flera miljoner likes och i skrivande stund har Jennifer Aniston fler än 15,5 miljoner följare.

Jennifer Anistons ärliga bild från fotograferingen

Under måndagen publicerade stjärnan ytterligare en bildserie från fotograferingen till omslaget av Variety.

Annons

”Jag är bara en tjej… stående med hår och smink. En stylist. En fotograf. Ett ljusteam, med vindmaskin, tillbehör, och en dator… frågar dig om jag tror att jag vaknade upp så här”, skriver Jennifer Aniston.

På den första bilden ser man hur en man fixar Jennifers hår, medan en annan drar upp hennes strumpa där hon står med en obekväm min. Den andra bilden föreställer den fixade omslagsbilden som Jennifer Aniston blivit hyllad för, framför allt för att man uppmärksammat hennes ”naturliga skönhet”.

Justin Therouxs reaktion efter Jennifers bild

Tusentals personer har kommenterat bilden, däribland Jennifer Anistons exmake Justin Theroux som kommenterat med skrattande emojis. Även skådespelaren Gwyneth Paltrow är mållös och har kommenterat med de skrattande emojisarna.

Annons

”Du är orsaken till att jag är på Instagram nu för tiden”, skriver en följare.

”Jag älskar din ton och humor”, skriver en annan.

Annons

”Jag älskar dig, den texten är guld”, berömmer en tredje.

Nu är det ingen högoddsare att miljontals följare ser fram emot Jennifer Anistons nästa uppdatering.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…