Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jennifer Aniston ombord på flygplan som tvingades nödlanda

16 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Jennifer Anistons flygplan nödlandade på födelsedagsresan
Det skulle vara en överraskningsresa från vännerna till Jennifer Aniston - en resa till underbara Cabo, Mexiko - men efter ett förlorat däck var flygplanet tvunget att nödlanda i Kalifornien.
Annons

Talangfulla skådisen Jennifer Aniston fyllde 50 den 11 februari och det firas med en hel födelsedagsvecka. Bland annat hölls en stor födelsedagsfest i Hollywood nyligen där bland annat stjärnor som George Clooney, Amal Clooney, Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres, Demi Moore, Barbra Streisand och Kate Hudson fanns med på gästlistan.

Den gäst som var som mest omtalad var Jennifers ex-make Brad Pitt, 55, som många chockerades över att se där med tanke på Brad och Jens trassliga historia.

Som om inte ett ex på födelsedagsfesten skulle vara chockerande nog på en och samma födelsedagsvecka, så blev det inte riktigt som Jens vänner tänkte sig när de i fredags skulle överraska födelsedagsbarnet med en resa till Mexiko.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tillsammans med 11 tjejkompisar, bland annat forna kollegan och bästisen Courtney Cox, 54, steg Jennifer på ett privatplan som skulle ta dem till Cabo San Lucas, Mexiko från Los Angeles – men det blev en omskakande resa.

Annons

Brad Pitt med på planet

TMZ rapporterar att ett av däcken på flygplanet föll bort under starten, men lyckades ändå ta sig hela vägen till Mexikos luftrum. Men väl där beslutade piloten att det inte skulle vara säkert att landa i Cabo och därför dirigerades flygningen tillbaka till Kalifornien där det skulle nödlanda i Ontario.

Problemet var att planet hade en väldigt full bränsletank, vilket inte ska vara bra för nödlandningar och dessutom oroade sig piloten över att behöva landa med avsaknaden av ett däck.

Därför cirkulerade planet i flera timmar för att bränna av bränsle innan det blev säkert att landa. Landningen ska ha varit lite skakig, men ingen skadad.

– Hon kommer att ta ett annat plan från Ontario till Cabo senare, avslöjar en nära källa till Jennifer till Radar Online.

Medan planet fortfarande cirkulerade i luften ryktades om att Brad Pitt skulle vara på flygplanet, vilket TMZ dock bekräftar inte är sänt. Alla passagerare i planet var kvinnor som överraskade Jennifer med resan samma morgon som de gick på planet.

Som tur är så är alla passagerare nu i säkerhet, och kunde senare alltså hoppa på ett annat privatplan,  men vilket upprivande sätt för Jennifer att avsluta sin födelsedagsvecka på!

FOTO: IBL/Jim Smeal, IBL/Shutterstock

Annons