jennifer aniston

Jennifer Anistons, 53, gravidbesked – nu bekräftar hon

Jennifer Aniston

Det har under många år spekulerats om Friends-stjärnan Jennifer Aniston är gravid. Men nu öppnar hon upp om den svåra kampen att skaffa barn.
– Nu har jag inget mer att dölja.
Harry Styles mardröm – fans faller från läktaren
0:33

Efter reklamen: Harry Styles mardröm – fans faller från läktaren

(0:33)

Slå på ljud

Sedan framgången i succéserien Friends har skådespelaren Jennifer Anistons, 53, fans kunnat läsa om hennes relationer, uppbrott och liv på löpsedlarna och i media.

2000 gifte sig Jennifer med skådespelaren Brad Pitt, 58, och paret blev ett av de hetaste och mest omskrivna paren, men paret skilde sig efter fem år som gifta. Några år efter skilsmässan från Brad hittat Jennifer kärleken igen, denna gången i skådespelaren Justin Theroux, 51, och paret gifte sig 2015. Men bara två år efter bröllopet tog äktenskapet slut och Jennifer och Justin gick skilda vägar.

Trots två äktenskap fick Jennifer aldrig några barn och nu öppnar hon upp om hennes svåra kamp att få barn.

Friends-stjärnan om kampen att bli gravid

I en stor intervju med den amerikanska tidningen Allure berättar Jennifer att hon under många år försökte skaffa barn samtidigt som media spekulerade i skådespelarens eventuella graviditeter.

– Jag försökte bli gravid. Det var utmanande för mig, att få barn. Alla år av spekulationer. Det var väldigt svårt, säger Jennifer i intervjun.

Men oavsett hur mycket hon försökte så lyckades hon inte bli gravid och Jennifer berättar att hon önskar att hon fått tipset om att frysa sina ägg innan det var för sent.

– Jag gjorde IVF, drack kinesiskt te. Ja, vad som helst! Jag försökte med allt. Jag hade gjort allt för att någon hade sagt åt mig att frysa in mina ägg, man vet ju aldrig. Nu är jag här i dag, och tåget har gått.

Jennifer Aniston: ”Det var därför min man lämnade”

Och som att sorgen över trasiga relationer och att inte lyckas få barn inte var nog kunde Jennifer samtidigt läsa massa lögner om sitt egna privatliv i media, om hur hon valde sin karriär framför ett liv med familj och barn – när inget kunde var längre bort från sanningen.

– Jag brydde mig visst bara om min karriär. Och gud förbjude att en kvinna är framgångsrik och inte har något barn. Det var därför min man lämnade, varför vi gjorde slut och avslutade vårt äktenskap. För att jag inte kunde ge honom ett barn. Allt det var lögner. Nu har jag ingenting kvar att dölja, säger Jennifer i intervjun.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN