Artikeln innehåller reklamlänkar

Jeff Lewis 3-åriga dotter avstängd från förskolan

Den kända radioprofilen Jeff Lewis hånade dotterns förskola i direktsänd radio.
Nu har skolan reagerat med att stänga av 3-åriga Monroe Christine från verksamheten, samtidigt som Lewis ber om ursäkt för sitt beteende.
– Jag känner mig fruktansvärd efter det som hänt och jag vet hur det har påverkat Monroe, säger han.

En av USA:s största radioprofiler, Jeff Lewis, 49, har hamnat i blåsväder efter sitt beteende i radioprogrammet Jeff Lewis Live i Sirius XM.

I tisdagens sändningen avslöjade Lewis att hans treåriga dotter Monroe Christine blivit avstängd och utkastad från förskolan efter att han ska ha sagt nedvärderande saker om verksamheten.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Bland annat har han talat illa om en föräldrakväll, samt läst upp interna mejl som föräldrarna skickat och hånat dem.

Jeff Lewis ska i fredags ha fått ett samtal från skolans rektor om att lilla Monroe Christine inte var välkommen tillbaka. En representant från skolan bekräftar uppgifterna till People och anger att beslutet är grundat efter att de fått klagomål om Jeff Lewis beteende.

”Vet hur det påverkat Monroe”

Radioprofilen ber nu om ursäkt för vad han har ställt till med, och framför allt för att hans agerande har påverkat treåriga Monroe Christine.

– Tydligen har jag sagt saker om skolan i sändning. Jag tar fullt ansvar… jag är verkligen, verkligen ledsen. Jag känner mig fruktansvärd efter det som hänt och jag vet hur det har påverkat Monroe. Jag kommer aldrig att göra om det här, säger han enligt People.

Samtidigt säger Jeff Lewis att han inte kommer att sluta säga vad han tycker, däremot kommer han välja sina tillfällen.

– Ska jag snacka skit ska jag inte göra det i sändning, uppenbarligen, säger han.

Under Jeff Lewis samtal med rektorn ska han ha bett om ursäkt och vädjat om att dottern skulle få gå kvar, men beslutet var taget.

– Samtalet pågick i 20 minuter. De första 12-13 minutrarna vädjade jag, men när jag insåg att det inte fanns något hopp blev det lite hett. Jag sa att inte kunde fatta att det är var Montessoris hantering. Att de inte kunde göra ändringar, att det inte fanns några andra chanser, inga varningar. Ingenting. Det var omedelbart, säger han.

SENASTE NYTT!