BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Programledaren Jay Leno svårt skadad i en bilbrand

14 nov, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Jay Leno.
Jay Leno är en av världens mest kända komiker och programledare. Nu avslöjar TMZ att han har hamnat i en bilolycka och är svårt skadad.
Annons
Maria Montazamis framtidsbesked för Svenska HollywoodfruarBrand logo
Maria Montazamis framtidsbesked för Svenska Hollywoodfruar

Jay Leno började sin karriär som stå-upp komiker och blev med tiden även programledare. Han tog över programmet The Tonight show, 1992, och blev kvar i hela 17 år innan han lämnade över stafettpinnen till sin yngre komiker-kollega Jimmy Fallon.

Jay Leno skadad i bilbrand

Jay Leno råkade ut för allvarlig brännskada. Det hela började i ett garage där programledaren förvarar sina bilar, när en av hans bilar plötsligt fattade eld. Enligt TMZ nådde eldflamman den vänstra sidan av Jays ansikte och han fördes med ambulans till sjukhuset.

Han har sedan dess bekräftat för tidningen att han mår bra, trots omständigheterna.

– Jag fick några allvarliga brännskador från en bensinbrand. Jag mår bra. Behöver bara en vecka eller två för att komma på fötter igen.

FOTO: TT

Annons