Jamie Foxx ord om relationen med Kate Holmes – hintar om uppbrott

Katie holmes och Jamie foxx – slut?

En del tyder på att det är slut mellan Jamie Foxx och Katie Holmes. Han säger att han är singel och sågs på dejt med en söt brunett.

Katie Holmes, 39, har dejtat Jamie Foxx, 51, sedan oktober 2013, men det dröjde tills våren 2018 innan de började visa sig offentligt ihop.

– För att ingen ska lyckas få fotobevis på att de är ett par, har Katie och Jamie alltid färdats i bilar med mörkt tonade fönsterrutor och tagit bakvägen ut från olika tillställningar, förklarade en uppgiftslämnare i Us Weekly för ett år sedan.

Orsaken var att Katie länge var extremt orolig för att vad folk skulle tycka om deras romans, vilket bland annat berodde på att Jamie är kompis med hennes exmake, Tom Cruise, 56. Katie och Tom var gifta i sex år, mellan 2006-2012, och har dottern Suri, 12, tillsammans.

Det senaste året har Katie och Jamie dock slutat smyga med sin kärlek och i höstas fångades Katie på bild när hon filmade The secret, bärandes en stor diamantring på sitt vänstra finger. Huruvida det var en förlovningsring eller inte bekräftades aldrig, men en källa uppgav i The Mirror i slutet av november att paret planerade att gifta sig i Paris under vintern:

– De har bestämt sig för att Paris är staden där de vill göra sin kärlek offentlig efter att ha smugit med den i år. Katie har väntat länge på att gifta sig med Jamie och hon har nu gjort klart för honom var hon vill gifta sig och när. Hon vill verkligen ha ett vinterbröllop i ”ljusets stad”.

Men sen verkar något ha gått väldigt fel med deras kärlek. För sedan i december har inte Jamie och Katie synts tillsammans över huvud taget.

Kallar sig singel och dejtar brunett

På en stor efterfest till Oscarsgalan i februari uppträdde Jamie på scenen med en lång rad kvinnor. Samtidigt som han vände sig till alla par i publiken slank det ur honom:

– Jag är singel.

Och inte nog med det. Så sent som för några dagar sedan plåtades Jamie då han var ute och hade en middagsdejt med en okänd brunett på den trendiga restaurangen Mr Chow i West Hollywood, Los Angeles. Jamie var klädd i ett par  jeans med stora hål i, gympadojor och en lång blå överrock. När de lämnade restaurangen gav han brunetten en lång kärleksfull kram.

Och trots detta kunde inte Jamie hålla sig från att lägga sin högra hand på damsällskapets rumpa innan de slutligen skildes åt och hoppade in i varsin bil.

LÄS MER: Katie Holmes visar upp sin hemliga pojkvän – efter fyra år

LÄS MER: Katie Holmes häpnar över Suris förvandling – som Tom Cruise

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN