Intervjun med Victoria Beckham stoppades – sanningen avslöjas

Victoria Beckham kritiseras

Victoria Beckham slog igenom redan under 90-talet med Spice Girls. Nu avslöjas intima hemligheter om stjärnan – då stjärnans vän tar bladet från munnen.

Victoria Beckham må idag vara mest känd som modedesigner och som hustrun i den omskrivna Beckham-familjen med maken David vid sin sida. Hon är nära vän med mäktiga kändisar som Anna Wintour och Meghan Markle, och svänger sig i de mest exklusiva kretsarna.

Men precis som de flesta andra har hon en vildare historia i bagaget.

Under 90-talet slog Victoria Beckham igenom i gruppen Spice Girls, men efter några år började det skava mellan medlemmarna. Istället satsade de en efter en på solokarriär, och även Victoria Beckham hakade på det hela.

I augusti 2000 debuterade hon med låten Out of your mind, en duett med artisten Dane Bowers. Framgången lät inte vänta på sig, och duon åkte ut på en promotionsturné i Europa.

Nu avslöjar Dane att det hände en hel del missöden längs vägen. Han minns en gång i Tyskland då de intervjuades av journalister – men det hela var tvunget att avbrytas efter en intim olycka som drabbade Victoria.

Intervjun med Victoria Beckham stoppad

– Vi pratade med de här tyskarna, deras typ av humor var inte riktigt densamma som vår, säger han till The Sun och fortsätter:

– Under intervjun kastade jag ur mig något och hon kissade på sig. Bokstavligt talat på stolen.

– Vi var tvungna att stoppa så hon kunde fixa till sig på toaletten, säger han.

Victoria Beckham har inte bemött minnet överhuvudtaget.

Dane Bowers må ha varit minst lika delaktig i duons existens, men det var Victoria Beckham som bestämde allt. Framför allt hur de såg ut när de uppträdde och gjorde olika framträdanden.

Avklädda kravet

– Hon var väldigt involverad i våra kläder. De var väldigt futuriska. Hon hade bandana och jag bar en fejk läppring. hon ville se sexig ut så det saknades delar på hennes kläder. Hon älskade den sidan av det.

Och i kulisserna gick det ännu vildare till, duon ska sällan ha varit nyktra när de stod på scenen.

– Vi åkte tåg runt hela Storbritannien och vi drack alltid vodka eller champagne.

FOTO: TT