LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ingen Barbie för Ken: Mänskliga Ken-dockan bekräftar kärleksryktet

23 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Ken-dockan Rodrigo Alves nya kärlek
Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves visar nu öppet upp sin nya kärlek, den kända plastikkirurgen Giacomo Urtis.
Annons

Barbie släng dig i väggen! Ken är kär i någon annan. Rodrigo Alves, 35, är känd som en av de flertalet mänskliga Ken-dockorna som finns runtom i världen. Han är också den i särklass som har spenderat mest pengar för att se ut som sin plastiga förlaga. Nu har han hittat kärleken!

I engelska Daily mail bekräftar Rodrigo Alves att han numera har en relation med den italienska sångaren och plastikkirurgen Giacomo Urtis. Rodrigo berättar att de två turturduvorna planerar att börja jobba med musik ihop och att hans familj stöttar deras kärlek väldigt mycket.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Rodrigo, som ursprungligen är från Brasilien, har tagit lektioner i italienska för att kunna prata samma språk som sin nya älskling. På foton från parets vistelse i Milano, där Giacomo jobbade under Fashion week, ser de otroligt kära ut. Som om de inte kan hålla fingrarna borta från varandra.

Den kände plastikkirurgen Giacomo Urtis är Rodrigo Alves nya kärlek.
Den kände plastikkirurgen Giacomo Urtis är Rodrigo Alves nya kärlek.

Sedan några år tillbaka har Rodrigo Alves uppmärksammats för sin otroligt plastikopererade kropp. Målet har, sedan han började operera sig vid 19 års ålder, varit att bli en livs levande Ken-docka. I dag har han genomgått 60 skönhetsoperationer och ännu fler mindre ingrepp som kostat honom närmare fyra miljoner svenska kronor. Allt för att få den dockliknande kroppen han eftersträvat.

Annons

I strävan efter utseendemässig perfektion har Alves bland annat opererat bort fyra revben. Men nu meddelar han att han är färdigopererad. I en intervju med MailOnline säger han att är helt klar med operationerna, uppger Daily Mail.

– Efter att ha gjort 60 operationer, vilket inkluderar ansiktslyft, bröstimplantat och fyra revben borttagna, är det tillräckligt. Jag kommer bara göra mer operationer av hälsoorsaker eller när jag blir mycket äldre, sa Rodrigo Alves då och fortsatte med att erkänna att han tycker att operationerna har tagit över hans liv.

– De senaste tio åren har jag funderat på vilka plastikoperationer jag ska göra varje gång jag gått till sängs. Jag tillbringade timmar på efterforskningar, så jag inte skulle göra samma misstag som tidigare.

FOTO: Stella

Annons