TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ilskan mot Ciara efter filmen med bebisen: "Jättefarligt!"

26 jul, 2017 
Malin Ljung
Stjärnan Ciara tog med sin tre månaders bebis på en rutschkanefärd nedför Kinesiska muren. Nu rasar fansen mot henne: "Jag vill inte trycka ner Ciara men det här är jättefarligt".
Annons

Artisten Ciara har tagit en paus från turnélivet. Anledningen är att hon för tre månader sedan blev mamma till lilla Sienna Princess Wilson och nu njuter av livet som föräldraledig.

Häromdagen publicerade hon en video från när hon, lilla Sienna, maken Russell Wilson och sonen Future besökte den kinesiska muren. Klippet har dock orsakat ramaskri bland hennes fans, detta på grund av att de åkte en slags rutschkana ner för branten. Och under tiden hade Ciara bebisen i sin famn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vill du riskera dina barns liv? Jag skulle aldrig gjort så som mamma när mitt barn var så litet. Om ni hade varit vanliga människor hade ni stämts för att ni försatt era barn i fara. Snälla ta bättre beslut”, vädjar en följare efter att ha sett klippet.

“Jag vill inte trycka ner Ciara men det här är jättefarligt. Tänk om det var fel på den? Tro inte på folk som säger att hon är en dålig förälder men det har var verkligen ett dumt beslut”, skriver en annan.

Annons

 

Vissa andra är mildare i sina kommentarer.

“Jag skulle aldrig gjort något liknande med mina barn men alla föräldrar är olika och har rätten att bestämma själva vad de gör med sina barn. Men jag såg hatten som flög av och blev rädd, men det ser roligt ut”, skriver en person.

 

Flera personer försvarar Ciara med att vardagliga saker kan vara bra mycket mer riskfyllda än åkturen nedför rutschkanan.

“Du försätter dina barn i fara varje gång du kör dem i en bil, det går mycket snabbare. Och nej, de borde inte bli anmälda för att ha försatt sina barn i fara”, skriver en person.

Ciara har själv inte svarat på kritiken.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons