Ilskan mot Beyoncé – efter händelserna med Jay Z: "Hatar henne"

Mångmiljardärerna Jay Z och Beyoncé bor ofta på Beverly Hills Hotel när de besöker Los Angeles. Personalen där har gett sångerskan öknamnet ”Cheap-yonce” eftersom hon är så extremt snål..

Jay Z, 48, och Beyoncé, 36, är ett av världens rikaste artistpar och de blev mångmiljardärer redan för över tio år sedan. Så sent som förra våren då de väntade tvillingarna Rumi och Sir, 8 månader, lade de New York-baserade makarna bud på en lyxvilla i Bel Air, Los Angeles, för cirka 1,1 miljarder. Men än så länge bor familjen kvar i New York och då de besöker Los Angeles, vilket är ofta, brukar de bo på Beverly Hills Hotel. Och nu avslöjar en hotellanställd för sajten Radar Online att Beyoncé trots att hon och maken är goda för över 10 miljarder kronor är något extremt snål:

– Beyoncé och Jay Z bor ofta på Beverly Hills Hotel och alla hatar henne där eftersom hon inte lämnar dricks.

Vore detta pinsamt för en miljardär i Sverige är det inget mot vad det är i USA. Där har servicepersonal extremt låga löner och många av dem lever nästan helt på dricksen. Därför är det också kutym att exempelvis lämna minst 10 procent i dricks på alla restaurangnotor.

Den hotellanställde fortsätter:

– De kallar henne till och med Cheap-yonce (Billig-yonce) för att hon är så tarvligt sparsam. Hon lämnar aldrig så mycket som ett öre i dricks.

Lustigt nog är dock maken Jay Z istället oerhört givmild. Rapparen är sångerskans totala motsats då det kommer till att dricksa personalen. Men det är också något som verkar irritera den världsberömda popdivan något oerhört:

– När hon ser att han ger rikligt med dricks, vilket han gör varje gång han besöker hotellet, ger hon honom alltid ondskefulla råa blickar som han vore smuts för henne. Personalen på Beverly Hills Hotel hatar det varje gång hon bor på hotellet.

Här är några av alla de påkostat arrangerade bilder Beyoncé tog av sig själv då hon var gravid med tvillingarna för ett år sedan:

Beyoncé slog igenom i tjejgruppen Destiny's Child under slutet av 90-talet.

I början av 2000-talet blev Beyoncé soloartist.

Idag är hon en av världens bäst betalda artister och uppträder ofta med sin make, rapparen Jay Z.

Paret gifte sig 2008.

2012 fick de dottern Blue Ivy.

Sommaren 2017 födde Beyoncé tvillingarna Rumi och Sir.

När Beyoncé och och Jay Z inledde sin gemensamma turné visade de nya bilder på tvillingarna Sir och Rumi.

Foto: IBL, Instagram, Stella

LÄS OCKSÅ:

 

SENASTE NYTT!