LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ilskan efter Honey Boo Boos miss inför skönhetstävlingen: "Herregud!"

14 jul, 2018 
AvOla Brising
Hoeny Boo Boo och Mama Junes spraytan.
Honey Boo Boo och Mama June har fort sig fina med spray tan. Deras skönhetscoach dissar dem totalt och jämför Alana med en Oompa Loompa.
Annons

Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 12, blev känd i tv-serien Here comes Honey Boo Boo, där hon deltog i skönhetstävlingar. Förra året fick mamman i familjen, June “Mama June” Shannon, 38, sin egen show Mama June: From not to hot. Hon rasade 130 kilo i vikt och genomgick flera operationer, men den kraftiga viktnedgången resulterade i en kollaps där hon fick föras i ilfart till sjukhuset.

Nu håller den andra säsongen av Mama June: from not to hot på att sändas i USA. I den fortsätter Mama June åka runt på skönhetstävlingar med yngsta dottern Honey Boo Boo. I ett klipp som har läckt till Radaronline, från ett ännu inte släppt avsnitt, får vi se hur mor och dotter råkar göra en jättemiss inför en skönhetstävling.

Deras oroliga coach JJ står och väntar länge på dem då de är rejält försenade. Han berättar framför kameran att många av Honey Boo Boos tidigare motståndare är där för att tävla och är både orolig och irriterad att de inte kommer i tid. När väl Mama June och Alana dyker upp kommer nästa chock för skönhetscoachen. De är sena därför att de har varit och gjort spraytan och är närmast orangebruna i ansiktena.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Herrgud! Vad har hänt med er två?, frågar Jay förfärad.

– Det kallas en bränna och en bränna, svarar Mama June.

Coachen dissar henne direkt:

– Nej. Jag tror det kallas för bränna på burk och det funkar inte för nån av er. Det här ska vara ett riktigt event för mor och dotter.

Han tittar på Alana och refererar till filmen Kalle och Chokladfabriken:

– Om vi varit med i Oompa Loompa-tävlingen hade du varit en klockren kandidat.

Men den piken flyger långt över Honey Boo Boos huvud eftersom hon inte har en aning om vad en Oompa Loompa är för något. Istället säger hon att hon känner sig nöjd med sin nya lite lila hudton.

Samtliga avsnitt av serien Mama June: From not to hot finns att se på wetv.com.

LÄS OCKSÅ:

Annons